Cum reacționezi când ți se spune că suferi de o boală autoimună și că bolile autoimune nu au leac? Probabil că primul lucru pe care îl faci este să refuzi să crezi acest lucru și să te scufunzi într-o lume echilibrată și frumoasă care se numește Autovindecarea. Refuzi categoric să crezi așa ceva și te îmbarci în cea mai frumoasă călătorie a vieții tale cu destinația: Autovindecarea.
Suntem corp, dar și suflet. Știai că primele dezechilibre se produc de fapt la nivel energetic? Anume aceste dezechilibre cauzează multe boli. Atunci când suferim de ceva, trebuie să identificăm cauza, nu să luăm pastile după ureche. Or vindecarea înseamnă eliminarea cauzei bolii.
Îți prezentăm cele 10 reguli de aur ale autovindecării:
- Bea câte jumătate de litru de apă pură, de trei ori pe zi și insuflă-ți faptul că tu ești sănătos, că tu te vindeci.
- Masează-ți corpul cu palmele uscate. Acordă-ți cel puțin 15 minute pe zi pentru a-ți face un automasaj relaxant care îți va da energie și forță de viață.
- Obișnuiește-te să mergi la culcare la ora 22:00 și să te trezești la ora 6:00. Dacă ai posibilitatea, dormi și o oră la prânz. Înainte de somn, insuflă-ți ideea că te vei scufunda în lumea vindecării unde există doar sănătate.
- Controlează-ți respirația. Încearcă să respiri ușor și lent, fără nicio restricție și cu o fericire interioară.
- Alungă problemele la gunoi. Scoate-ți gândurile rele din cap și nu vorbi despre bolile tale, pentru că acest lucru te poate deprima.
- Admiră cât mai mult natura, cerul și pământul. Petrece cât mai mult timp la aer, lucru care îți va da sănătate curată.
- Dansează, ascultă muzică de calitate. Poți opta pentru muzică energică sau muzică terapeutică care te va relaxa, în dependență de preferințele și personalitatea ta.
- Călește-ți organismul, fă sport. Fă băi lejere de apă rece, treptat, de la tălpi în sus, gândindu-te că astfel te vindeci. Fă mișcare, nu este neapărat să mergi la sală. Poți face exerciții acasă precum flotări, alergări pe loc, ridicare de gantere etc.
- Alimentează-te simplu și sănătos. Mănâncă câte puțin, de 5 ori pe zi. Optează pentru cereale dimineața, salate și carne ușoară la prânz, iaurturi, fructe și legume.
- Scapă de orice stres și energie negativă. Gândește pozitiv și discută sufletește cu oamenii dragi. Nu-ți încărca mintea cu informații neplăcute, evită emisiunile TV care au un impact emoțional negativ. Gândește mereu cu inima deschisă astfel: ”Fie ca toată lumea să fie sănătoasă și fericită.”
Nu-ți rămâne decât să te ghidezi de aceste reguli, să aprobi viața și să consimți la tot ce înseamnă ea, în fiecare clipă.
Comenteaza