Curățarea ficatului cu ajutorul acestui suc este foarte importanta. In acest fel, vei reuși sa elimini toxinele din corp și să-ți stimulezi ficatul să funcționeze la capacitate maxima.

În plus, după ce consumi acest suc, corpul tău nu va mai acumula toxine. Pune toate ingredientele într-un storcător sau blender și amestecă-le. Dacă folosești un blender, adaugă 300 ml de apă după care strecoară amestecul.

Ingrediente

  • 1 sfeclă roșie
  • 2 mere
  • 4 morcovi medii
  • 3 tulpini de ţelină
  • 1 linguriţă de ghimbir ras.

Mod de preparare:

Se taie toate ingredientele cât mai mici şi se amestecă în blender (sau se foloseşte storcătorul).

Beneficii:

Acest cocktail minune îți va detoxifia ficatul, datorită conținutului de sfeclă roșie care se știe că este extrem de eficientă în lupta cu hepatita, icterul și toxiinfecțiile alimentare.

Pe lângă funcția de detoxifiere a ficatului pe care o are, acest suc ajută și la curățarea sângelui, la reactivarea globulelor roșii și la furnizarea de oxigen în organism. Cockailul din aceste ingrediente este foarte bun și pentru anemici.

Datorită conținutului de țelină (care are și calciu), sucul este benefic și pentru cei care au hipertensiune arterială. Pentru efecte maxime se recomandă consumarea lui în stare crudă.

Vrei să slăbești un pic? Sfecla roșie din acest cocktail te va ajuta să faci acest lucru prin curățarea toxinelor și metabolizarea grăsimilor.

Ghimbirul din acest amestec ajută la ameliorarea funcțiilor digestive, fiind foarte bun la descompunerea proteinelor și a alimentelor grase. Consumă acest cocktail în special când ai stări de greață sau chiar mahmureală.

Tu ce cocktailuri pentru detoxifierea ficatului cunoști? 
Adaugă un comentariu