Bună, fetelor!

Dacă vă regăsiți sufletul pereche în acest articol, atunci am vești proaste pentru voi.

Chiar dacă nu constituie un procent mare, psihopații sunt printre noi, interacționăm cu ei în fiecare zi și….culmea, ne și putem îndrăgosti de ei! Un psihopat, deși e agresiv și periculos în sinea lui, știe să-ți demonstreze iubirea, afecțiunea și „sfințenia” în cele mai mici amănunte, pentru a te cuceri.

Când vine vorba de o relație de cuplu de durată, lucrurile nu stau roz. Cunoscând mai bine omul cu care ești în relație, te poți feri de probleme de viitor. Un psihopat nu este neapărat agresiv, dimpotrivă, poate fi foarte drăguț, servil, însă la un moment dat, laturile lui negative pot ieși la iveală și totul se poate transforma în cel mai negru coșmar al tău. Iată care sunt semnele pe care trebuie să le observi la partenerul de cuplu, pentru a înțelege dacă merită să-ți construiești cu el un viitor:

Te cucerește cu vorbe dulci, seducătoare și ai senzația că e partenerul perfect pentru tine

Când începi să intri în relație cu un psihopat, evenimentele evoluează foarte rapid, mai ales dacă e singur și disperat. Devii imediat femeia ideală, cea mai mare dragoste a lui, e complet fascinat de tine, îți trimite tot felul de cântecele, dedicații pe rețelele de socializare etc. Există psihopați cărora le place să le spună partenerelor pe alt nume sau denumire: poate fi o denumire de marcă sau numele unei constelații…în fine, ceva care care pare super ciudat, mai ales dacă o face pe rețelele de socializare!

Îți vânează emoțiile, îți povestește despre toate sacrificiile și umilințele prin care a trecut și că este o victimă

Un psihopat va găsi mereu un motiv ca să te sensibilizeze și să-ți stârnească mila. În final, te va face să crezi că e un inocent și un dulce care e topit după tine. Îți va povesti despre fosta lui parteneră/soție că nu face doi bani, că e o trădătoare și o scandalagioaică, care l-a părăsit. Îți va spune că vrea o relație armonioasă, liniștită, fără certuri și drame. Cu toate acestea, vei observa în timp că de fapt certurile și dramele îl înconjoară pe el și pe cei apropiați lui.

Este narcisist

Un psihopat se va considera mereu un frumos și un cuceritor, iar semniția sa este unică. Un egocentrist care se poate gândi doar la continuitatea seminției sale și nu dă doi bani pe cei din jur. Te poate seduce prin vorbe precum „draga mea, relațiile trupeși nu contează atât de mult ca cele sufletești..sexul nu este atât de important pentru mine…”, sau „ești dorul meu și iubirea mea veșnică lângă care vrea să moooorr..” 😀 , lucru după care urmează să îți demonstreze, de fapt, contrariul. Cu alte cuvinte, e un mincinos patologic.

Observi că e un mitoman care își caută mereu scuze

Tipul găsește întotdeauna o scuză, chiar și în situațiile în care nu este necesar. El vine cu o altă minciună mai repede decât ai timp tu să pui o întrebare. Psihopatul îi învinuiește constant pe alții, iar el însuși este un sfânt, o victimă. Îți dă mereu explicații referitoare la comportamentul său, în loc să încerce să se schimbe pentru tine.

E dominat de gelozie și rivalitate, păstrând masca inocenței

Știi situația cânt tipul își concentrează mereu atenția asupra ta și brusc dă like-uri altei tipe pe FB? Te derutează, nu înțelegi de ce îți dedică atâtea chestii pe rețelele de socializare și, în același timp, dă like-uri la prietenele tale și comunică cu alte femei…

Îi dă cu „șprițul”

Chiar dacă la început îți arată că e un santo macho, servește doar simbolic un pahar cu vin sau ceva spirtos, în timp vei observa că băutura de fapt face parte din tabieturile lui. Nimic nu se poate compara cu un bărbat beat care se dă la tine și ignoră tot ce ești tu sau ce se întâmplă în jur.

Este iresponsabil

Un tip iresponsabil financiar cât și emoțional. Deși își dorește copii cu iubirea vieții lui, nu prea îi pasă de viitor, nu își calculează riscurile lui nici riscurile tale sau tinde amâne lucrurile, motivând că „Îmi doresc foarte mult, dar toate la timpul lor…” sau „Căsnicia nu rezolvă nimic…”, sau dimpotrivă se grăbește foarte mult să facă un copil, fără să se gândească dacă și Tu îți dorești acest lucru acum, fără să îi pese de sănătatea ta, fără aveți un sprijin material etc. Este un iresponsabil. Un narcis, un bădăran și un necărturar cu un nivel de IQ sub cel al unui copil de 7 ani.

Hei, fetelor! Reveniți cu picioarele pe pământ. Nu vă avântați în experiențe în care nu sunteți încrezătoare că vor evolua în partea bună. Nu vă grăbiți să vă legați viețile de niște psihopați!

Și pentru că e primăvară,
E anotimpul meu, anotimpul tău,
Al tuturor femeilor,
Vă doresc să fiți frumoase,
Independente, inteligente
Și sănătoase tun!
Iubiți-vă pe voi înșivă!