Una din cele mai mari dorințe ale unei femei este, probabil, să fie femeia ideală pentru bărbatul pe care îl iubește. Însă, ce se ascunde sub conceptul de ideal? Are nevoie bărbatul de o femeie ideală? Răspunsul este, mai degrabă nu, decât da. Ori femeia poate avea trăsături și abilități suficiente pentru a-și face bărbatul fericit, fără a pretinde să fie ideală.

Dar care sunt lucrurile pe care nu le iubesc bărbații? Despre acestea vom vorbi în materialul de azi.

Bărbaților nu le plac suspiciunile.

Cei mai mulți dintre bărbați sunt supărați pe suspiciunea maniacală a femeilor. Atunci când o femeie nu are încredere în bărbatul său, ea se umple de răutate și de ură nejustificată. Gelozia constantă, isteria, verificarea telefonului creează tensiune în relație și ceartă în cuplu. Un bărbat și-ar dori ca femeia să fie cel puțin pozitivă, să gândească frumos despre el și să-i spună „Eu cred în tine, ești cel mai bun bărbat!”.

Vorba multă, strică.

Femeile sunt ființe emotive, astfel încât sunt gata să discute ore în șir despre o situație din viața lor.  Acest lucru îi enervează pe bărbați, ori ei preferă să se discute clar și la subiect. La o adică, femeile ar putea discuta despre anumite lucruri sau sincerități cu prietenele lor.

Bărbații nu iubesc femeile care se plâng mereu.

O femeie care este mai mereu nemulțumită, mai devreme sau mai târziu, îl va îndepărta pe bărbatul său de lângă ea. Da, la început bărbatul va încerca să-și consoleze femeia, să-i spună cât este de mândru de ea și să o convingă să fie mai calmă. Însă, la un moment dat, acesta se va plictisi de ea în cazul în care lucrurile nu se schimbă. O femeie echilibrată nu ar trebui să se poarte ca un copil și să încerce să-și rezolve singură nemulțumirile.

Bărbații detestă dorința femeilor de a-i domina. 

Din motive evidente, bărbații pot fi incredibil de furioși când femeile încearcă să-i hărțuiască în toate privințele. O femeie trebuie să-i mai acorde și spațiu partenerului său, nu să-l țină mereu lângă ea. Cea mai mare greșeală este când femeia încearcă să-și comande bărbatul sau să-i înlocuiască mama. În aceste cazuri, șansele de pace și armonie într-o viață de cuplu sunt, practic, nule.

Transferul responsabilității – o tactică greșită.

A transfera întreaga responsabilitate pentru fericirea familiei către un bărbat este o concepție total greșită. Femeia are o intuiție și o capacitate de a gestiona lucrurile mult mai dezvoltată. De aceea, ea ar trebui să fie prima persoană responsabilă pentru fericirea și integritatea familiei.

Bărbaților nu le place cerșitul vorbelor și a sentimentalismelor.  

Se spune că femeia iubește cu urechile. Ea vrea să audă mereu vorbe dulci, declarații de iubire, complimente precum faptul că ea este cea mai bună și frumoasă. „Fii sincer, mă iubești? „, „Este chiar atât de greu să-mi spui și mie să sunt frumoasă și că ai nevoie de mine?”. Este o raritate ca după câțiva ani de relație, un bărbat să vorbească permanent în mod sentimental și afectuos cu femeia. Cerșitul sincerității sau al sensibilității bărbătești este o greșeală din partea femeii, lucru care poate aduce la certuri în cuplu.

Bărbații dezapreciază incapabilitatea femeii de a lua decizii. 

Luarea deciziilor este o prerogativă a fiecăruia. Cu toate acestea, neputința constantă a femeilor de a lua decizii, chiar și în chestiunile cotidiene, poate provoca iritarea unui bărbat. Dacă o femeie nu poate decide ce rochie să-și aleagă, ce pantofi să-și cumpere și își ține bărbatul ore în șir la shopping, de exemplu, ce ar mai putea obține ea de la o relație?

Femeia care nu gătește este un coșmar pentru un bărbat.

Bărbatul poate fi cucerit lejer prin mâncarea bună, pusă cu drag pe masă. În viziunea lui, este esențial ca o femeie să gătească gustos. Cât de pretențios sau modern ar fi, bărbatul adoră ca femeia de lângă el să-și dea interesul pentru gătit. Este un lucru foarte important, mai ales ca dragostea trece prin stomac! Iar dacă mai adaugăm și faptul ca bărbatul este fascinat de ce gătește soția lui, atunci totul este chiar perfect!

Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care nu le iubesc bărbații, dar lista poate continua!
Adaugă un comentariu