Psihologii sunt de părerea că luna în care se naște omul, influențează caracterul acestuia. În acest articol vom vorbi despre caracterul bărbaților, în funcție de luna în care s-au născut.

Bărbații născuți în luna ianuarie au calități de lider, deși sunt relaxați sunt ambițioși și mai puțin romantici. Aflați într-o relație amoroasă, acești bărbați vor oferi confort și stabilitate. Pentru că sunt pasivi de felul lor, ei vor aștepta mai degrabă înțelegere și grijă din partea femeilor.

Luna februarie i-a înzestrat pe bărbați cu romantism și aspirații înalte. Deși sunt afemeiați de felul lor, bărbații născuți în februarie sunt considerați adevărați cavaleri cărora le place să aibă grijă de soțiile lor, să le înconjoare cu atenție și căldură.

Bărbații născuți în luna martie sânt frivoli, iar în dragoste nu sunt stabili. Cu alte cuvinte, ei sunt asemenea motanilor din această lună. Doresc să obțină de la viață cât mai multă bucurie și plăcere. Sunt talentați și pot obține ușor bani din munca lor.

În luna aprilie se nasc bărbați cuminți , liniștiți și devotați familiei. Însă, aceștia se pot avânta în aventuri periculoase pentru a da dovadă de bărbăție și ambiție. Sunt romantici, dar greu de ademenit, deoarece ei iubesc libertatea și nu vor să o piardă. Acești bărbați sunt apreciați atât în societate, cât și la locul de muncă.

Bărbații născuți în luna mai iubesc tot ce este frumos: muzică, femei, lucruri drăguțe. Atunci când sunt în public, ei vor să fie admiraţi și apreciați, să-i frapeze pe cei din jur cu talentul lor. Sunt oameni creativi, se dedică întru totul iubirii, iar alesele inimilor lor au parte de toată atenția. Unii dintre ei nu pot refuza băuturile alcoolice, iar în rezultat, pot deveni dependenţi.

În iunie se nasc bărbați pasionali și geloși. Aceștia au tendința de a fi romantici, pot iubi cu toată inima însă din cauza geloziei nu prea reușesc. Bărbații din iunie nu prea sunt buni la afaceri, or ei își găsesc mai degrabă un sponsor decât să investească în dezvoltarea talentului şi a creativităţii lor.

Bărbații născuţi în iulie sunt cei mai buni familişti şi cei mai devotaţi, după cum afirmă psihologii. Aceștia sunt înzestraţi cu cele mai bune calităţi pe care le poate avea un bărbat. Însă, caracterul lor nu este atât de simplu precum cum pare la prima vedere. Pentru a-și atinge scopurile în carieră, acești bărbați pod da dovadă de orgoliu și brutalitate. Însă, datorită acestor calități, ei ating culmi înalte în carieră. Sunt onești, se țin mereu de cuvânt și nu-i vor trăda niciodată pe cei pe care îi iubesc.

Luna august i-a înzestrat pe bărbaţii născuţi în această lună cu sinceritate şi încredere în idealuri înalte. Acești bărbați tind să îi ajute pe toți la nevoi, iar alături de ei își doresc adevărate doamne care să-i inspire. Bărbații din august sunt orgolioși, de aceea suferă eșecuri din cauza sentimentelor neîmpărtăşite. Sânt muncitori şi onești, iar anume aceste calităţi îi ajută să aibă succese în carieră.

Bărbaţii născuţi în luna septembrie se deosebesc prin agerimea minţii, prin artistism şi politeţe. Sunt talentaţi şi creativi, iar viaţa o privesc ca pe o producţie teatrală. Cei din septembrie se străduiesc să-și joace bine rolul, şi-l schimbă des la fel pe imaginea lor. Iubesc jocul. „Îmi este greu să-l înțeleg! Astăzi el se poartă într-un fel, mâine în altul…Tot atât de des își schimbă şi gusturile, şi preferinţele!”, iar asta se referă la toate domeniile vieţii: serviciu,familie, dragoste etc. Bărbații lunii septembrie nu sunt lideri la nici un capitol și nu iubesc să domine. Sunt gata să se supună iubitelor și să se lase în grija lor.

Caracterul bărbatului născut în luna octombrie reprezintă o combinație dintre aristocrație şi înţelepciune, și chiar capriciu. Acest bărbat are foarte bine dezvoltat sentimentul propriei demnităţi. Îşi asumă rolul de stăpân în familie şi în sfera muncii. A fost înzestrat cu talentul de orator şi cu capacitatea de a administra. Nu se mulțumeşte cu ceea ce are, vrea mai mult şi mai bun! În dragoste este tandru şi romantic, ceea ce aşteaptă şi de la aleasa lui.

În luna noiembrie se nasc bărbați puternici, cu spirit pozitiv. Sunt carismatici şi încrezători, ceea ce îi face să-şi atingă scopul în cariera lor şi să fie apreciați de cei din jur. Sunt buni prieteni şi interlocutori, te pot asculta oricând. Îşi pot surprinde iubita cu gesturi frumoase. Dezavantajul lor este răzbunarea. Nu pot ierta ofensa, sunt supărăcioşi și răzbunători, iar acest lucru le aduce multă suferință și singurătate. Nu sunt buni familiști, prețuiesc mai mult libertatea.

Luna decembrie i-a înzestrat pe bărbați cu pasiunea pentru aventuri. Ei nicicând nu stau pe loc, iubesc să călătorească mult. Au tendinţe de a se auto-dezvolta, de a acumula noi cunoştinţe. Preţuiesc mult familia şi sunt loiali. Nu iubesc limitele. În căsnicie pot fi fericiți cu femeile care le vor împărtăși mereu sentimentele și dorințele.

Tu ce părere ai? Ești de acord cu ce spun psihologii? Urmărește-ne și pe pagina de facebook!
Adaugă un comentariu