Temperamentul oamenilor este influențat nu doar de prenumele pe care îl poartă, culoarea ochilor, orientarea religioasă sau semnul zodiacal. Știai că luna în care te-ai născut, de asemenea, își lasă amprenta asupra temperamentului tău? Haideți să vedem cum sunt femeile în funcție de luna în care s-au născut:

Ianuarie

Femeile născute în această lună au un caracter puternic, bărbătesc am spune, cu o mare putere de voință și capacități de lider. Sunt răbdătoare, cumpătate, nu își destăinuie secretele oricui, nu se plâng de probleme și preferă să se descurce singure. Totodată, țin cont de părerile altora, gătesc bucate gustoase.

Februarie

Femeile născute în februarie sunt insistente și încăpățânate, puțin închise în sine și ascunse, au un caracter dificil. Pot să te asculte, sunt prietene devotate, însă rar cui i se încredințează ori i se destăinuiesc. Nu se tem de greutăți, își dau foarte bine seama cu cine au de a face, de aceea își pot construi o carieră de succes. Prețuiesc mult confortul casnic și familia, sunt mame minunate!

Martie

Femeile lunii martie sunt încăpățânate și au un scop bine determinat ,pe care și-l ating cu orice preț. Posedă o intuiție puternică, care dese ori  le ajută să ia o decizie corectă. Sunt foarte delicate și vulnerabile, de natură sunt emotive și greu acceptă critica în adresa lor. Suportă greu eșecurile , suferă mult și se descurajează des. În același timp, sunt sociabile, găsesc limbă comună cu oricine, sunt prietene devotate în care poți avea încredere.

Aprilie

Aceste femei sunt practice și independente, sunt lideri în muncă și în viața personală. Ele își plasează cariera pe primul loc, iar acest lucru le reușește. Prețuiesc stabilitatea și confortul, nu suportă haosul. Sunt bune prietene, sunt vesele, te susțin, se țin de cuvânt și își îndeplinesc promisiunile făcute. Iubesc complimentele și laudele în adresa lor.

Mai

Femeile născute în luna mai sunt foarte pretențioase și hotărâte, nu au încredere în oricine și pe mulți nu-i acceptă în cercul lor. Sunt încăpățânate, nu acceptă compromisuri, nu iartă ofensele, rup rapid orice relație, după care pot regreta. Iubesc atenția , iar să intri în dispută cu ele chiar nu are rost pentru că vor sta pe pozițiile lor. În relația cu un bărbat, pun pe primul plan starea materială.

Iunie

Sunt femei cuminți și comunicabile, de gen non-conflict, sunt precaute cu cei care le înconjoară. Sunt talentate și se pricep bine la oameni. Au un simț bun al umorului, gândesc pozitiv, au succes în carieră și în familie.

Iulie

Acest tip de femei sun retrase, timide, nu le plac schimbările, deoarece greu se obișnuiesc cu tot ce este nou. Sunt vulnerabile și romantice, trăiesc experiențe profunde, mereu se introspectează, se frământă, dar nimănui nu povestesc aceste lucruri și nu se destăinuiesc. Sunt cele mai devotate mame, soții și prietene. Casa și familia este scopul vieții lor.

August

În această lună se nasc femei independente și mândre, cu capacități de lider. Sunt foarte temperamentale și emotive, iar caracterul ambițios le împiedică uneori să-și atingă scopul. Sunt credule, oneste și tocmai din acest motiv pot fi înșelate. Au mulți admiratori, dar pe primul loc este familia.

Septembrie

Femeile lunii septembrie sunt scrupuloase , practice și calculate. Au un plan concret de acțiuni, pe care îl urmează întocmai și vad cu câțiva pași înainte cum se vor desfășura evenimentele. Nu se aruncă după slavă, preferă liniștea și confortul. Nu suportă haosul și sunt bune gospodine.

Octombrie

Sunt personalități creative, încăpățânate, cu dispoziția instabilă. Nu se supun nimănui. Rareori își recunosc greșelile și sunt foarte principiale. Orice decizie mai întâi o gândesc bine, apoi o definitivează. Sunt curioase , tind mereu spre autodezvoltare. Într-o relație, acestea preferă să conducă și să dețină controlul pentru a nu-i permite partenerului să facă un pas greșit.

Noiembrie

Femeile născute în noiembrie sunt pe cât de prudente, pe atât de directe și nițel egoiste. Din cauza temperamentului pe care îl au, pot fi dure și te pot răni ușor. Nu au încredere în oricine, de aceea nu prea au prieteni. Își iubesc familia, sunt bune gospodine și prețuiesc mult banii.

Decembrie

Femeile născute în această lună sunt ambițioase, persistente și dependente de părerile altora. Își ating scopul cu orice preț, sunt foarte încrezătoare și chiar nițel egoiste. De felul lor, sunt persoane închise. Deși au mulți prieteni, nu-și împărtășesc secretele cu oricine. Au un caracter aprins, sunt emotive, de aceea, în viața de cuplu întâmpină greutăți și conflicte.