Stilul vestimentar este deseori considerat a fi o completare a personalității tale, iar modul în care te îmbraci formează părerile celor din jur despre tine ca om. Se poate întâmpla ca impresia pe care și-o face cineva despre tine ca și femeie să fie strâns legată și de stilul tău vestimentar, ori hainele pe care le porți reprezintă o comunicare non verbală, transmițând parcă un mesaj despre personalitatea ta.

Femeia care dorește să se evidențieze printr-o vestimentație stilată, își alege cu mare atenție atât hainele pe care le poartă, dar și accesoriile cu care și le asortează. Mai mult, stilul vestimentar este completat și de o atitudine care denotă multă încredere în sine. Atâta timp cat femeia este îmbrăcată cu bun gust și are încredere in ceea ce poartă, va da dovadă de inteligență, stil și eleganță.

Există situații în care vrei să faci o impresie bună la un interviu, la un workshop sau pur și simplu când faci cunoștință cu oameni noi. Iar ca să trezești o impresie bună, stilul vestimentar joacă un rol important. Un exemplu minunat în acest sens este stilul specific citadin care include haine din materiale clasice, sacouri, pantaloni, fuste, pantofi cu toc înalt și altele. Un sacou clasic cambrat elegant pe corp, poate fi purtat, practic, la orice ocazie.

Pentru un stil lejer, casual, poți alege o vestimentație sport. Acest stil este adoptat, în special, de femeile pasionate de mișcare și fitness. Și pentru că azi moda și sportul merg mână în mână, poți opta pentru jeanși și adidași atunci când ieși cu prietenii, cu copiii sau mergi la shopping sau la fitness. Jeanșii bine aleși pe corpul tău pot fi asortați perfect cu pantofi sport, teniși, adidași, pantofi de tip stiletto, însă nicidecum cu balerini cu vârf ascuțit. În funcție de silueta pe care o ai și croiala blugilor, îți poți pune stilul în valoare!

Dincolo de stilul vestimentar ales, o femeie stilată trebuie să arate impecabil. Cu alte cuvinte, hainele pe care le poarta trebuie să fie mereu perfect calcate și curate, iar machiajul și coafura să fie potrivite pentru ținuta pe care o poartă.

O femeie cu stil este cea care are grijă întotdeauna să aibă o vestimentație trendy, bine aleasă care să-i confere feminitate și încredere în sine.

Tu ce stil vestimentar preferi?
Adaugă un comentariu