Berbec

Cel mai important lucru din săptămâna asta e să faci față stresului. Păstrând calmul, vei reuși să depășești multe obstacole, așa că încearcă să nu-ți pierzi cumpătul. Astrele îți recomandă să meditezi spiritual. Acest lucru te va ajuta să-ți atingi obiectivele. Evită și crizele de gelozie și suspiciune față de persoana iubită. Nu ai motive!

Taur

Schimbări de strategii și tactici în această săptămână. Cel mai bine ar fi să te bazezi pe propria intuiție, chiar dacă ești sceptic(ă) în anumite cazuri. Vei reuși să obții multe lucruri dacă nu vei vorbi prea mult despre succesele tale (inclusiv cele financiare). Pe plan personal, alegi să-ți trăiești la maxim dragostea alături de persoana iubită.

Gemeni

Sunt posibile legături noi în carieră, proiecte noi care pot să-ți aducă bănuți în plus. Însă nu uita și de partenerul de cuplu pe care l-ai cam neglijat în ultima vreme. Un sfârșit de săptămână petrecut împreună ar fi tocmai potrivit pentru a „resuscita” relația.

Rac

O săptămână calmă și confortabilă pentru cei care nu au planuri „napoleoniene”, ci  pentru cei care se dedică mai mult studiilor, hobby-urilor și familiei. Pe plan sentimental, profită de fiecare ocazie pentru a crea impresii bune, indiferent dacă ești căsătorit(ă) sau la început de relație.

Leu

O săptămână ușor plictisitoare, lipsită de energie. S-ar putea să ai nevoie de o schimbare la locul de muncă sau să faci o pauză. Pe de altă parte, cei de acasă nu se descurcă fără sprijinul tău și au nevoie de grija ta. Chiar și acel animăluț de companie are nevoie de mai multă atenție și grijă.

Fecioară

Riști să pari o persoană frivolă, și asta pentru că ai reușit să ieși (în sfârșit) de sub aripa rudelor. Și pentru că ai făcut suficiente lucruri pentru familia ta până acum, e timpul să-ți satisfaci orice capricii fără mustrări de conștiință. Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție unei eventuale relații de cuplu.

Balanță

O săptămână în care te ghidezi după principiul „NU sunt pușculița ta!” Nu-ți cheltui banii pe persoane care nu merită și care nu-ți sunt cu adevărat recunoscătoare, ci doar profită de tine. Ar fi mai bine să te ocupi de sănătatea ta și familia ta. Un regim alimentar echilibrat îți va aduce mai mult bine, mai ales că ai fost ușor criticat(ă) în ultima vreme la capitolul aspect fizic.

Scorpion

Vei reuși să dai dovadă de cele mai bune calități ever. Săptămâna asta pare a fi una minunată din toate punctele de vedere. Vei beneficia de atenție, răsfăț și vei reuși să restabilești anumite relații parentale ce țin de conflicte din trecut. Cheltui și ceva bănuți pentru propria persoană, pe tot felul de lucruri care te fac să te simți bine.

Săgetător

Nu uita: graba strică treaba! Nu forța lucrurile, mai ales la muncă. Este clar că afacerea este acum pentru tine o prioritate, însă cu un plus de calm vei vedea că toate lucrurile se vor aranja la locul lor. Încearcă să nu ceri prea multe de la viață, ca să zic așa. Tratează-ți colegii, prietenii și rudele cu respect și diplomație.  

Capricorn

Se pare că din cauza cheltuielilor exagerate din ultima perioadă, acum duci lipsă de finanțe. Și asta nu pentru că ai intrat într-o gaură financiară, ci pentru că ți-ai permis să cheltuiești foarte mult pentru tine sau rudele tale. Astrele îți recomandă să strângi bine cureaua. Mai mult, să fii atent(ă) la partenerul de viață: s-ar putea să-i facă ochi dulci altei persoane…

Vărsător

O săptămână în care nu ar fi bine să-ți împărtăși secretele sau gândurile nici măcar celui mai fidel prieten, mai ales dacă e vorba de o călătoria de serviciu sau de atmosfera din casă. În același timp, astrele îți recomandă să fii mai atent(ă) cu noua relație amoroasă. Nu e momentul potrivit să iei o decizie ce ține de viitorul acestei relații.

Pești

Peștii care nu se simți iubiți de partener(ă), tind să ia decizii radicale acum, crezând că merită mai mult. Însă gândește-te dacă merită să schimbi „ciobul” pe „oala spartă”. Nu te grăbi, ai toată viața înainte să iei decizii în această chestiune! Ai reușit, totuși, să ieși din depresia de iarnă, felicitări! Ocupă-te de propria persoană și acceptă oferte noi de muncă.