Berbec

O săptămână plină de informații și însărcinări noi, pe care nu prea reușești să le digeri, însă abilitățile de organizare și planificare te vor ajuta să le faci față. În același timp, te gândești cum să-ți petreci vacanța de iarnă. Chiar dacă cei din jur îți spun că e prea devreme să te gândești la asta, nu ezita să-ți faci planuri în acest sens, pentru că persoana iubită va fi foarte mulțumită de ceea ce urmează să faci! Îți intră și ceva bănuți în cont din anumite proiecte.

Taur

Ai senzația că celor cu care colaborezi le pică literalmente bani din cer, în timp ce pe contul tău se așează praful. Ei bine, poate nu e chiar așa. Nu renunța la ideile pe care le ai la serviciu și aplică-le în practică, iar remunerările nu vor întârzia să apară! Pe plan amoros, vei reuși să-i demonstrezi persoanei iubite că ești în stare de lucruri romantice și inedite. Originalitatea te va însoți!

Gemeni

În această săptămână, Gemenii se vor ocupa mult de casă și familie, lucru care îi binedispune. Ai decis să scapi de niște lucruri vechi în prag de sărbători? Genial! Dă o tură prin magazine și echipează-te cu ceva nou și fă-le surprize și celor dragi. Vei fi uimit(ă) de reacția lor! Încerci să te ocupi mult și de sănătatea ta și a celor dragi. Dacă planifici o călătorie, nu uita să-ți pui și mașina la punct.

Rac

Racii încearcă să-și diversifice săptămâna prin diferite întâlniri, conversații utile. Mare atenție însă la capitolul competitivitate. Nu-și împărtăși ideile și planurile cu cei care-ți pot fi concurenți, pentru că s-ar putea ca ei să beneficieze din asta. Iar dacă ești șef, n-ar strica să acorzi mai multă atenție disciplinei subalternilor. În rest, planuri de sărbători, multă atenție persoanei iubite care nu se mai satură de farmecul conversațiilor și intimităților.

Leu

Un început spectaculos de iarnă, în special în carieră. Se pare că poți obține succesul atât de rapid, încât te vei mira de aptitudinile de care dai dovadă. Ideile tale vând bine și îți aduc și un profit pe măsură! Totuși, ai grijă la cei care ți se dau drept tovarăși de încredere, pentru că s-ar putea ca ei să fie exact opusul la ceea ce par. Și, nu uita de un lucru: modestia. Pentru că lauda de sine, strică!

Fecioară

Astrele te sfătuiesc să nu te sacrifici prea mult pentru familie sau prieteni în această perioadă. Vrei să te afirmi în carieră, să demonstrezi ce poți realiza, deci concentrează-te pe acest lucru. Vei reuși să câștigi încrederea șefilor și chiar vei deveni un interlocutor de invidiat. Pe plan amoros, s-ar putea ca partenerul de viață să-ți ceară să-i demonstrezi cât valorează pentru tine. Vei avea discuții aparte pe acest subiect și, cu un plus de răbdare, cu siguranță veți ajunge să vă înțelegeți de minune.

Balanță

Ești înconjurat(ă) de oameni care îți vor spune că nu merită să-ți strici sănătatea pentru anumite lucruri. Lasă unele griji  pe umerii altora și găsește niște momente de relaxare și pentru tine. Asta nu înseamnă că nu poți lua decizii în mod independent, dar nu grăbi caii pentru niște lucruri pe care le pot face și alții. Pregătește-te pentru perioada sărbătorilor, pentru că atunci s-ar putea să fii solicitat(ă) la maxim!

Scorpion

O săptămâna în care ai nevoie maxim de persoane care să-ți împărtășească ideile și planurile. Ai nevoie și de ajutor financiar pentru anumite achiziții, pentru că ai fost cam neglijent(ă) cu economiile în ultima vreme. Sunt posibile schimbări la locul de muncă, negocieri noi și alte lucruri în care ai nevoie de susținerea celor apropiați. Pe plan sentimental – pași decisivi pentru a schimba lucrurile într-o direcție anume.

Săgetător

Săptămâna aceasta începe cu o cerere de bani care se pare că ar veni de la o persoană apropiată. Cu siguranță, nu o vei refuza. La fel, te vei confrunta cu problema unor chitanțe sau orice alte garanții de rambursare. Nu-ți face griji! Vei depăși etapa, iar în prag de sărbători îți vor intra mai mulți bani, deci vei reuși să-ți satisfaci orice pretenții financiare. Deși munca este foarte importantă pentru tine în această perioadă, vei reuși să ieși cu cineva drag la un restaurant.

Capricorn

Capricornii sunt ca niște furnicuțe în această perioadă, deci mereu sunt puși pe treabă! O mare parte din timp ți-o dedici casei și pentru asta ai mare nevoie de partenerul tău de viață care să te ajute și să împărtășe cu tine aceleași gânduri și planuri, pentru că vin sărbătorile! Pornind de aici, ai nevoie și de bani pentru anumite ținute sau decorațiuni, iar aceștia nu întârzie să apară! Mai mult, te vei simți minunat în compania unor anumiți oameni, lucru la care nu te-ai așteptat.

Vărsător

O săptămână benefică pentru a crea legături de colaborare pentru un plus de bani în portofel, dar și pentru o scurtă călătorie care-i va face bine suflețelului tău. Deci nu strică să îmbini utilul cu plăcutul. Mai mult, vei reuși să-ți recucerești persoana iubită cu care se pare că ai avut recent mici probleme. Poate că ar trebui să fii mai indulgent(ă) și să nu te ambalezi pentru orice fleac în acest sens. Pentru există soluții pentru orice!

Pești

Renunță la tot ce te împiedică să te trezești dimineața energic și plin de viață. Ai nevoie să arăți bine la serviciu, să fii disciplinat și să faci impresii bune, pentru că asta s-ar putea să fie cheia succesului tău în această perioadă. Aspectul fizic îți va aduce succes și în relațiile amoroase care par să se dezvolte armonios la început de iarnă. Sunt posibili bani în cont și o mici călătorie în weekend.

Un început promițător de iarnă!