Berbec

O săptămână care îți aduce viziuni noi asupra unor lucruri ce țin de prietenie, carieră. Este important să nu iei decizii fundamentale sub influența opiniilor altor persoane. Dacă există cineva care te stresează, este mai bine să încetezi să mai comunici cu persoana respectivă. Ține pasul cu munca și iubirea, iar restul lucrurilor se vor rezolva de la sine.

Taur

S-ar putea să reușești să faci mai multe pentru tine însuți, dar și pentru alții: poate vei ajuta pe cineva într-o situație dificilă sau vei repara ceva care a fost defect multă vreme… În orice caz, te vei bucura de momente de succes. În cazul în care primești recompense, ar fi bine să marchezi acest eveniment împreună cu prietenii sau rudele.

Gemeni

O săptămână cu multe evenimente legate de muncă, de aceea îți rămâne foarte puțin timp pentru alte lucruri. Ești în centrul atenției la serviciu, dar ai grijă să nu jignești pe cineva lăudându-te cu realizările tale. În același timp, ești impresionat de gesturile partenerului de viață care se poate dovedi a fi un bun bucătar sau un interlocutor extrem de interesant.

Rac

Este o săptămână benefică pentru auto-dezvoltare și încheiere de parteneriate. S-ar putea să participi la seminarii sau conferințe care îți vor aduce clienți și, respectiv, bani. Totuși, nu uita să te ocupi și de propria persoană: alimentează-te corect, fă mai multă mișcare și comunică cu prietenii. Racii de familie tind să-și ajute mult copiii și își folosesc potențialul în acest sens cât mai mult cu putință.

Leu

Îi putem felicita pe Lei pentru faptul că se vor simți minunat din toate punctele de vedere! Veți fi în centrul atenției atât la serviciu, cât și acasă și nu ar strica să arătați că vă pasă de părerile și complimentele celor din jur. Vă intră bani în cont chiar dacă lucrați de acasă și aveți capacitatea de a vă dezvolta afacerea. O săptămână cu spor!

Fecioară

Perioada sărbătorilor a trecut și probabil îți vei face planuri în ceea ce privește aspectul fizic: un regim alimentar mai special, un abonament la sală… La serviciu, totul pare a fi în regulă, deci nu ai nici un motiv de îngrijorare, decât la aspectul cheltuieli. Nu te avânta în cheltuieli nechibzuite pentru a nu intra într-o gaură financiară.

Balanță

O săptămână în care nu toate lumea te înțelege. Astrele nu-ți recomandă să le faci tuturor pe plac, ci să te mai gândești și la tine. Desigur, trebuie să păstrezi respectul și diplomația față de cei din jur, dar e decizia ta cu cine și cum să te comporți. La început de săptămână te vei ocupa de toate datoriile de muncă rămase din anul trecut.

Scorpion

S-ar putea că afacerile în care ești implicat(ă) să nu-ți aducă mari realizări, ci doar să-ți consume nervii și timpul. De aceea, astrele îți recomandă să ai grijă mai mult de armonia spirituală. Încearcă să citești mai mult, să-ți faci timp pentru ce-ți place și să-ți recâștigi complet buna dispoziție. Mai mult, inimioara îți dă de știre că mai ești în stare de multe gesturi frumoase!

Săgetător

O săptămână aparent cu năbădăi, întrucât s-ar putea să fii atras(ă) de problemele altor persoane. La final, s-ar putea să rămâi țapul ispășitor.. Încearcă să eviți convorbirile despre viețile personale ale altora. Renunță la sentimentalism și compasiune exagerată, nu da sfaturi inutile. Mai bine ocupă-te de ceva care să-ți aducă profit material, poate fi și un hobby.

Capricorn

Săptămâna asta vei experimenta sentimentul pierderilor financiare, dar și sentimentale. Nu te ambala, chiar dacă discuțiile cu partenerul de viață se reduc doar la chestii amicale. Nu-ți stresa partenerul nici din punct de vedere material, pentru că vei avea parte doar de certuri. În acest caz, ai putea să te bazezi pe o altă persoană care va acționa pentru propriile tale interese. Profită!

Vărsător

Poate este mai bine să te izolezi un pic în perioada asta, altfel toate planurile tale vor suferi eșec și îți va fi greu să le restabilești. Păstrează-ți controlul și diplomația. Uneori ai tendința să crezi că ți se ascund lucruri importante acasă sau la serviciu. Din punct de vedere financiar ești relativ bine, însă s-ar putea să fii exclus din anumite proiecte de muncă. Totul depinde de atitudinea de care vei da dovadă față de șefi!

Pești

O săptămână cu alegeri: tu alegi dacă e cazul să vorbești sau să taci; să ceri un concediu sau să te implici și mai mult în proiecte. Dacă decizi să pleci într-o călătorie, să știi că nu e cea mai potrivită perioadă. Astrele îți recomandă să te ocupi cu lucrurile de rutină și să nu iei decizii greșite. Peștii de familie ar putea avea probleme în relații legate de trecutul lor amoros.