Berbec

Berbecii au parte de o săptămână mai reușită decât cea precedentă. Mare atenție, însă, în weekend, când aveți tendința de a face din țânțar – armăsar. Lăsați suspiciunile la o parte în ceea ce privește partenerul de cuplu, fiți calmi și încercați să-i faceți o surpriză romantică. Este o perioadă benefică pentru a scăpa de obiceiurile proaste, iar rezultatele vor fi rapide și vizibile. Este posibil să aveți noroc și la bani, în cazul în care vreți să investiți la bursă ori să jucați un bilet la loto. La serviciu, va trebui să depuneți mai multe eforturi, iar remunerările nu vor întârzia să apară!

Taur

Taurii vor trebui să-și redistribuie eforturile și să stabilească niște priorități, pentru că s-ar putea să fie puși în situația de a rezolva niște lucruri de unii singuri. În același timp, în unele situații, s-ar putea să beneficiați de ajutorul unor persoane pe care nu le-ați mai văzut demult, iar aici veți înțelege cine vă este cu adevărat prieten. Pe plan personal, veți avea parte de certuri, dar și de împăcări. Nu fiți prea geloși și nu agasați partenerul de cuplu cu suspiciuni neîntemeiate.

Gemeni

O săptămână nu tocmai ușoară, dar veți încerca să țineți pasul cu ceea ce aveți de făcut. Astrele vă recomandă să nu vă neglijați sănătatea, iar la cel mai mic semn de surmenaj să vă schimbați activitatea. Încercați să nu stați prea mult în fața calculatorului, pentru că lucrul nu fuge nicăieri. La sfârșitul săptămânii, faceți o vizită la rude sau la prieteni și aveți parte de o companie prietenoasă.

Rac

În această perioadă, este suficient ca Racii să-și contureze un plan de acțiune și să se bazeze pe un cerc de oameni care-i vor ajuta să-l îndeplinească. Cu siguranță, aveți nevoie de câteva obiective, deci nu vă relaxați prea mult. Instruiți-vă angajații, oferiți-le sprijin și monitorizați-vă proiectele în mod responsabil, chiar dacă sunteți la distanță. Începutul săptămânii este benefic pentru relațiile familiale, iar Racii solitari vor avea parte de o întâlnire frumoasă cu o persoană de sex opus, un pic mai în vârstă.

Leu

Leii sunt chinuiți de complexe de inferioritate. Atât Leii familiști, cât și cei solitari vor percepe dur  neatenția sau criticile din partea persoanelor de sex opus. Nu mai încercați să-i mulțumiți pe cei care vă ignoră și atunci veți trece mai ușor peste această perioadă. Iar oamenii drăguți, să știți, nu vă vor părăsi niciodată. La serviciu, încercați să vă ocupați de lucrurile pe care le puteți face acum, iar ceea ce este mai dificil, lăsați pe mai târziu. S-ar putea să fiți descurajați de unele tranzacții financiare, însă vă veți bucura de achiziții bune săptămâna viitoare.

Fecioară

În principiu, nu este o săptămână rea pentru Fecioare, însă vor afla cu stupoare că unele persoane din cercul lor le bârfesc și nu le acceptă comportamentul firesc. Feriți-vă de bârfitori și de escroci, aveți grijă la aspectul financiar și nu vă lăsați tentați de „oferte profitabile”. Aveți grijă și de partenerul de cuplu pentru că s-ar putea simți neglijat din cauza volumului de lucru pe care îl aveți.

Balanță

Prima jumătate a săptămânii este oportună pentru Balanțe de a-și stabili ordinea în casă și în afaceri. Totul va decurge minunat, chiar plictisitor de bine, am spune! Nu-i ascultați pe cei care vă reproșează că sunteți monotonia în picioare, pentru că îl aveți pe Mercur în retrograd care vă ferește de orice frici de reproșuri. S-ar putea ca în weekend să apară schimbări în relațiile familiale, adică s-ar putea ca unii membri să se arate dezamăgiți de modul în care acționați, dar gândiți-vă că e doar o perioadă.

Scorpion

Scorpionii vor conversa mult cu cea mai importantă personalitate din cercul lor, după părerea lor, adică cu ei înșiși. Își vor pune multe întrebări și vor încerca să găsească răspunsuri. Se vor autocritica, într-un fel, pentru greșelile de comunicare și relațiile cu anumiți oameni. N-ar strica să fiți mai înțelegători și mai sinceri cu persoana iubită, adică să creați un mediu armonios de comunicare și relaționare. Scorpionii singuratici vor tinde să facă pași serioși într-o relație amoroasă, pentru că, evident, singurătatea le aduce doar lacrimi și tristeți.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte creativi și caută să facă lucrurile din ce în ce mai bine. Ei sunt preocupați nu doar de felul în care arată, ci și de cum e amenajată casa sau biroul. Astfel, sunt apreciați maxim de rude și de prieteni pentru gusturile și alegerile lor reușite. Până și viața personală devine o adevărată poezie, deci ține-ți-o tot așa! În weekend sunt posibile ieșiri în oraș, la teatru sau la film ceea ce va face ca săptămâna să se încheie pe o notă pozitivă.

Capricorn

În această săptămână, Capricornii se vor simți capabili să facă lucruri pentru care nu au avut suficient timp, energie sau dorință. Unii din ei vor face chiar anumite verificări, iar în funcție de rezultate, vor lua măsuri extreme (asta dacă nu vă asigură cineva 100% că vă înșelați). Capricornii vor încerca să lucreze mai mult singuri acum, ceea ce nu le este specific zodiei, dar se gândesc că se apropie anumite evenimente pentru care trebuie să planifice totul de fir-a-păr ca să stea liniștiți mai târziu. Serile sunt tocmai potrivite pentru conversații plăcute cu partenerul de cuplu și pentru planificarea unui bebeluș…de ce nu?

Vărsător

Săptămâna aceasta, Vărsătorii vor renunța la măsurile extreme pentru atingerea obiectivelor. Ei vor avea nevoie de toată capacitatea de a se înțelege cu oamenii, în special cu cei de acasă, altfel toate planurile lor grandioase se vor duce de râpă. În weekend, veți primi vești importante legate de rude, care vă vor obliga să faceți mai multe vizite neplanificate. Astrele vă recomandă să fiți toleranți și înțelegători în această perioadă cu toată lumea.

Pești

În viața Peștilor poate apărea o situație care îi va determina să-și schimbe modalitățile tradiționale de comportament. Va trebui să participați activ la unele evenimentele și să veniți nu doar cu idei ci și cu inițiativa de a prelua anumite angajamente. Cu siguranță, veți rămâne satisfăcut de ceea ce reușiți să faceți și veți fi mai interesat de modalitățile de relaționare cu cei din jur, de capacitatea de a stabili contacte cu cei care sunt complet diferiți de dumneavoastră. Astrele vă recomandă să cheltuiți bani doar atunci când este necesar și să căutați oportunități de câștiguri suplimentare.