Luna Plină în zodia Berbec aduce o perioadă a contrastelor. Horoscopul lunii octombrie arată schimbări pe plan personal pentru unii nativi şi dorinţă puternică de a duce la bun sfârşit acţiuni începute în trecut.

Berbec

La începutul săptămânii, Berbecii analizează mai multe lucruri și astfel le este mai clar care le sunt prioritățile. Se simt foarte încrezători, iar calitățile precum emoționalitatea și perseverența le vor aduce doar beneficii.

Te ghidezi de principiul “Acționează, mergi mai departe și obține succes!”. Totuși, astrele nu-ți recomandă să îți asumi sarcini noi, or pentru asta vei avea nevoie de mai multă energie, eforturi, iar primul eșec te-ar putea scoate de pe traseu. Pe plan sentimental, radiezi literalmente un farmec! În ciuda temperamentului specific zodiei și a micilor neînțelegeri cu persoana iubită, vei reuși să restabilești cu talent acea legătură indestructibilă dintre voi doi, dând dovadă de multă înțelegere și înțelepciune.

Taur

Este o săptămână potrivită pentru a scăpa de unele vicii și pentru a dezvolta obiceiuri sănătoase ce țin de sport, meditații, alimentație.

Îți vin multe idei interesante în ceea ce privește cariera. Vrei să le realizezi pe toate acum, deși încă nu e momentul potrivit. Păstrează-ți ambiția, înhamă-te cu răbdare și discută și cu cei dragi despre planurile tale, pentru că s-ar putea să-ți ofere mult sprijin. Ajungi la un numitor comun cu debitorii, însă nu prea te înțelegi cu superiorii, iar recomandarea astrelor e să nu te cerți cu nimeni în perioada asta. Pe plan amoros, te simți puternic atras(ă) de o persoană pe care încă nu o cunoști foarte bine și s-ar putea să ai o confuzie sentimentală. Înhamă-te cu răbdare, calm și inteligență la acest capitol!

Gemeni

Gemenii se simt ușor epuizați din cauza rutinei, a grijilor și treburilor casnice, de aceea vor avea senzația că multe lucruri și-au pierdut farmecul, iar viața nu mai e la fel de frumoasă. Degeaba, însă!

Astrele îți recomandă să-ți schimbi un pic atitudinea, să privești altfel lucrurile și să nu te mai lași influențat de starea de spirit negativă a celor din jur, pentru că asta te indispune și te pune într-o luptă cu propria persoană și cu dificultățile ce apar zilnic. Din punct de vedere financiar nu ar trebui să ai probleme, pentru că dai dovadă de multă sârguință și diplomație la locul de muncă. Pe plan sentimental  – mici surprize din partea persoanei iubite…

Rac

O săptămână ascendentă pentru Raci. Deși Luna plină le va da o stare de nervozitate din cauza abundenței sarcinilor pe care le au în această perioadă, treptat Racii își vor reveni și vor intra în ritmul care trebuie din toate punctele de vedere.

Ești mulțumit(ă) că multe lucruri depind de tine și le poți rezolva, dând dovadă de multă îndemânare și inspirație. Este foarte important să ai multă încredere în propria persoană și să nu asculți de părerile altora. Unele investiții se dovedesc a fi costisitoare, însă toate planetele te încurajează să mergi înainte cu ceea ce-ți propui să faci, pentru că vei avea doar de câștigat! Situații de conflict, însă, pe plan personal: conversații relativ dificile cu partenerul de viață. Fii pregătit(ă) să faci față unor situații neprevăzute.

Leu

Este perioada în care orgoliul Leilor este ca și cum uns cu balsamul satisfacției, ca să zicem așa. Ei vor beneficia de recompense pentru realizările din trecut, care se pare că nu au fost uitate!

Așadar, încearcă să te concentrezi pe ceea ce ai realizat în trecut și continuă să faci asta mai departe. Fă planuri de anvergură, chiar dacă te gândești că nu merită. Este o săptămână potrivită și pentru schimbări în casă…și nu vorbim neapărat de achiziții noi. Astrele îți recomandă să dai invitații rudelor cu care nu ai mai vorbit de mult, pentru că asta îți va face bine. Mult romantism și în relația de cuplu, care se poate risipi doar dacă manifești indiferență față de partener(ă). Dacă dai dovadă de mai multă tandrețe și afecțiune, fericirea va fi doar de partea ta!

Fecioară

Fecioarele sunt în confort maxim atât la muncă, cât și acasă. Relaționează minunat cu cei din jur, iar pentru asta sunt demne de toată aprecierea.

Folosește-ți starea bună de spirit pentru a-i sprijini pe cei dragi, pentru a-i asculta și a le da idei … de ce nu? Astfel, vei fi privit(ă) ca o persoană practică și inteligentă, capabilă să rezolve multe lucruri de dragul altora. În relația de cuplu, încearcă să adaugi mai mult flirt și tandrețe. Delimitează relația ta cu partenerul de viață de cea dintre tine și copii și încearcă să petreci weekend-ul doar cu persoana iubită pentru a vă consolida relația. Dacă ești încă singur(ă), nu ar strica să o lași mai moale cu stilul sobru și să dai o tură prin magazine/ saloane de înfrumusețare pentru a-ți schimba nițel look-ul.

Balanță

Luna plină le poate da Balanțelor o stare de epuizare și disconfort psihic, și asta probabil din cauza săptămânii aglomerate pe care au avut-o.

Organizează-ți la început de săptămână o seară plăcută, fără gălăgie și stres. De exemplu, aceeași conversație calmă cu un prieten sau o rudă, sau pur și simplu vizionarea serialului preferat te va relaxa și îți va oferi energie pentru ceea ce urmează să faci săptămâna asta. Urmează să iei decizii corecte la muncă și să fii mai cumpătat în cheltuieli. În relația de cuplu apar îndoieli în ceea ce privește fidelitatea partenerului. Încearcă să clarifici lucrurile, să te dedici mai mult și chiar să-ți surprinzi partenerul cu lucruri frumoase.

Scorpion

Deși vor să dea senzația că sunt degajați și rezolvă cu ușurință multe lucruri, Scorpionii vor avea o săptămână încărcată, de aceea vor trebui să se organizeze ca la carte.

Vrei să pătrunzi într-o zonă pe care nu o cunoști bine, să colectezi mai multe informații despre o afacere, un parteneriat sau o eventuală călătorie. Probabil, vei auzi de la cineva că vrei doar să pari senzațional(ă), însă datorită încrederii pe care o ai în propria persoană, vei reuși să convingi pe multă lume. O săptămână excelentă pentru relații de afaceri, amicale și familiale. Va trebui să iei multe decizii în mod independent, dar cu cap. Pe plan amoros, nu te interesează să ai multe discuții, păreri, explicații, ci mai degrabă să fii înțeles/înțeleasă fără cuvinte. Cu siguranță, te vei dedica și relației de cuplu, dar atunci când vei considera de cuviință.

Săgetător

Săgetătorii sunt speriați de volumul de lucru pe care îl au în această săptămână. Apare o anxietate asociată cu locul de muncă și circumstanțe care, aparent, îi depășesc pe reprezentanții acestui semn zodiacal.

Curaj! Te vei convinge în scurt timp că experiența pe care o ai te va ajuta să faci față la toate, fără prea mari eforturi. Vei vedea că, în ciuda problemelor, îți va rămâne timp și pentru activitățile tale de suflet sau pentru prieteni. Dacă ești într-o relație de lungă durată, este recomandat să petreci această săptămână sub diviza “Casa mea – castelul meu!”. Pentru Săgetătorii solitari, recomandarea e să nu discute despre potențialii parteneri de cuplu cu cei din jur, ci să se bazeze pe propria intuiție și experiență.

Capricorn

Capricornilor le este greu să-și reconsidere anumite puncte de vedere, lucru care le aduce niște probleme, mai ales la locul de muncă.

Ce ar fi să transferi unele atribuții de serviciu către alte persoane? Gândește-te că mai sunt oameni competenți care se pot ocupa de treburile pe care le faci, ideea e să ai încredere în ei și să nu le mai găsești cu orice preț greșeli. Singurul lucru de care trebuie să te ocupi acum în mod serios este familia și nu ar fi rău să apelezi la ajutorul rudelor în anumite situații. În relația de cuplu, încearcă să asculți mai mult și să vorbești mai puțin. Tot la acest capitol, planifică-ți cu grijă bugetul și nu te avânta în cheltuieli prea mari.

Vărsător

O săptămână cu multe oferte interesante pentru Vărsători! S-ar putea ca cineva din prieteni să le ofere un loc de muncă sau să îi invite într-o călătorie.

Apare o cunoștință care încearcă să te facă să te gândești mai mult la tine, la aspectul tău sau la stilul de viață. Totuși, nu te grăbi să încerci tot ce e nou, pentru că decizia îți aparține și doar tu ești responsabil(ă) în ceea ce te privește. După cum am spus, este posibilă o angajare, deci încearcă să socializezi mai mult cu persoana care te-a recomandat pentru a înțelege ce vei avea de făcut la noul loc de muncă. S-ar putea să apară cineva care-ți cere înapoi niște bani, o datorie…asta s-ar putea să te indispună, dar obligația este obligație. Mare atenție și în relația amoroasă: încearcă să eviți orice dezbateri și neînțelegeri.

Pești

Este important ca Peștii să stabilească acum prioritățile în mod corect și să nu ignore situațiile care necesită multă gândire, rațiune și echilibru.

Este posibil să primești o informație importantă (de pe net sau de la prieteni) despre o afacere sau un loc de muncă și chiar să fii invitat(ă) la un interviu. În orice caz, nu ignora noile propuneri, pentru că această direcție nouă îți poate aduce mult noroc! Pe plan amoros, însă, norocul chiar nu e de partea ta: orice încercare de a începe o conversație cu partenerul/partenera pe subiecte mai sensibile se vor solda cu un eșec. De aceea, îți pierzi cheful și entuziasmul de a-ți mai împărtăși bucuriile sau tristețile.