Berbec

Berbecii își doresc ca vara să nu se termine niciodată, pentru că sunt în cea mai bună formă din toate punctele de vedere. Mai mult, bunătatea spirituală și energia pe care o au îi fac să sară în ajutorul prietenilor, dând dovadă de multă utilitate, delicatețe și altruism. Din punct de vedere amoros, berbecii vor tinde să creeze confortul maxim în relația de cuplu, având o oarecare tendință să dețină controlul asupra partenerului. În același timp, nu stau foarte bine la capitolul “bani” din cauza cheltuielilor făcute la impuls în ultima perioadă. Oricum, nimic nu vă împiedică să câștigați bani din colaborări cu partenerii din străinătate!

Taur

Taurii se simt ca niște păsări în zbor, iar vântul bate exact în direcția care le trebuie. Toate lucrurile par să se rezolve de la sine, comunicarea cu cei din jur este excelentă, iar printre picăturile de muncă găsesc și momente plăcute de socializare cu amicii. Totuși, acest val al fericirii îi face un pic indiferenți față de anumite lucruri și asta ar trebui să îi facă un pic mai atenți. Taurii singuratici care sunt în căutarea dragostei, ar putea avea relații amoroase scurte și plictisitoare de toamnă, la care vor renunța rapid. Din punct de vedere financiar, astrele vă recomandă să nu economisiți bani pe lucrurile care vă vor fi cu adevărat utile la studii sau în carieră.

Gemeni

Gemenii, extrem de energici în această perioadă, ar trebui să înțeleagă că potențialul lor nu este inepuizabil și nu merită să se avânte în prea multe activități, mai ales dacă una din ele este…distracția!  Ar fi bine ca reprezentații acestui semn zodiacal să dedice această săptămână rezolvării unor probleme mai vechi, dar importante, și să-și facă timp pentru socializarea cu noii parteneri de afaceri. Pe plan amoros, încercați să fiți mai grijuliu cu partenerul de viață. Copleșiți-l cu atenție și complimente, chiar dacă sunteți foarte ocupat! Veți avea succes la bani doar dacă fructificați anumite idei și țineți cont de strategiile partenerilor de afaceri.

Rac

Racii sunt din nou în centrul atenției și a bârfelor, lucru care nu îi mai deranjează deloc. Ei își vor rezolva anumite chestiuni prin intermediul unor persoane delegate și vor beneficia de soluționări. În această perioadă, racii își vor urma ușor ambițiile și își vor consolida încrederea în sine. Pentru racii solitari, necăsătoriți, acum este momentul să treacă la o altă etapă mult mai serioasă în relații. Din punct de vedere financiar, prudența vă va feri de năbădăi și cheltuieli suplimentare, însă mare atenție cu indeciziile financiare la locul de muncă, pentru că s-ar putea ca acestea să nu vă aducă beneficii.

Leu

Săptămâna aceasta le va oferi leilor răspunsuri la acele întrebări amare, ca să spunem așa, pe care și le-au pus de-a lungul vieții.  Cel mai probabil, veți identifica în sfârșit în mod clar cauzele problemelor dumneavoastră. Aici nu sunt excluse nici cauzele eșecurilor amoroase. Veți înțelege, probabil, unde s-au produs anumite fisuri și cel mai probabil, veți încerca să reparați tot ce ați stricat. Cu alte cuvinte, este o săptămână perfectă pentru a lucra asupra greșelilor! Se vor dezvălui multe lucruri și chiar veți realiza că trebuie să vă cereți iertare pentru anumite lucruri, inclusiv în dragoste. Chibzuiți mai mult și nu intrați în conflicte!

Fecioară

Fecioarele vor câștiga încredere în abilitățile lor și vor completa cu propria lor personalitate spațiul care le va fi disponibil. Unora li se va părea ciudat cum de reușesc fecioarele să facă față și la locul de muncă și la petrecerile zgomotoase. Multe fecioare vor deveni populare în această perioadă, vor fi solicitate de persoane influente  în politică, muncă publică, caritate. În același timp, astrele vă recomandă să păstrați discreția și modestia. Nu le reproșați colegilor despre neajunsurile lor, pentru că riscați să fiți dat afară din echipă. În căminul conjugal, puteți organiza și monitoriza în siguranță orice eveniment financiar!

Balanță

Poate că balanțele nu vor avea atât de multă energie în această perioadă, dar își vor atinge cu succes obiectivele, fără prea mult efort și zgomot. Vor avea capacitatea de a profita de punctele slabe ale adversarilor și vor tinde chiar spre auto-perfecționare. În cazul în care veți dori să soluționați problemele amoroase, va trebuie să rămâneți față în față cu partenerul de cuplu pentru conversații directe și bine puse la punct. Nu veți fi prea interesat să vorbiți despre bani, profit sau cheltuieli, ci mai degrabă veți prefera să transferați această responsabilitate pe oameni de încredere.

Scorpion

Astrele îi vor înzestra pe scorpioni cu multă răbdare și ambiție de a rezolva anumite lucruri. Tocmai pentru faptul că, până acum, au ignorat cu încăpățânare prezentul, ei vor tinde să se concentreze pe problemele care există acum și își vor revizui planurile de viitor. Acum scorpionii sunt predispuși la conflicte cu rudele, tocmai din cauza faptului că au început să sublinieze insistent toate rateurile de până acum. Pe plan amoros, este foarte puțin probabil ca scorpionii să ajungă într-o lumină bună, din cauza excesului de încredere în propria lor persoană. Mai mult, indeciziile în dragoste îi vor plasa pe un adevărat câmp de luptă. În carieră, veți suferi un ușor declin din cauza a tot ce vi se întâmplă, însă dacă șefii binevoiesc să vă trimită într-o vacanță frumoasă pentru câteva zile, nu ezitați să acceptați oferta.

Săgetător

Săgetătorul ar trebui să se pregătească pentru o săptămână destul de supărătoare, uneori va fi necesar să dați dovadă de înțelepciune promptă pentru a rezolva mai multe probleme în același timp. Este posibil să descoperiți abordări și metode interesante. Asigurați-vă că țineți cont de treburile rudelor dumneavoastră, astfel încât unele situații problematice cu acestea să nu vă surprindă. Pentru săgetătorii de familie, vor apărea în prim-plan întrebări de bază: la ce școală va merge copilul? Ce fel de mediu este acolo? Ce părinți au colegii săi de clasă? Împreună cu partenerul de cuplu, petreceți cea mai mare parte a timpului la cumpărături, încercând să achiziționați cele mai bune lucruri pentru familie.

Capricorn

În această perioadă, mulți capricorni vor avea ocazia să facă un pas important, și nu neapărat în cariera lor. Ei se vor putea alătura, de exemplu, unei comunități de interese, fiind aleși într-o comisie sau pur și simplu vor fi invitați în cele din urmă într-o echipă de care au fost interesați de ceva timp. În relațiile amoroase, sunt posibile decizii pozitive și importante. Fiind uluiți de eșecurile amoroase la care asistă în ultima vreme, capricornii nu sunt dispuși categoric să distrugă ceva, ci doar să întărească și să construiască, pentru că țin cu dinții să-și păstreze căminul familial. Din punct de vedere financiar, vă aflați într-o situație foarte comodă, dat fiind că alte persoane se implică în soluționarea treburilor se serviciu. O perioadă convenabilă!

Vărsător

În această perioadă, vărsătorul este cel mai potrivit semn zodiacal pentru a începe lucrurile sau afacerile chiar de luni! Ok, le puteți începe și de marți… Deși vi se par plictisitoare, sportul, dieta și noua garderobă vor fi o modalitate excelentă de a începe săptămâna și chiar de a prelungi, într-un fel, vacanța care s-a terminat. Nu uitați: dacă nu aveți grijă de dumneavoastră Acum, atunci de la locul de muncă riscați să ajungeți mai degrabă la medicul de familie. Deci, grija de sine este punctul de bază pentru această perioadă! Pe plan amoros, nu forțați lucrurile și nu acționați inutil. Lăsați lucrurile să se rezolve de la sine. Pe plan financiar, deși nu duceți lipsă acum de bani, să știți că nimeni nu vă va plăti pentru a doua oară pentru același lucru.

Pești

În această perioadă, mulți Pești nu vor acționa atât de activ încât să își aleagă modelul de rol. Sfera căutărilor lor pe linia de carieră este extrem de largă – de la bloggeri populari, până la antrenori de la un club de fitness. Totuși, comparațiile propriilor merite cu realizările idealurilor alese sunt susceptibile de a cufunda pestii într-o altă lume, ca să zicem așa. În schimb, ei ar putea avea mici succese, de exemplu, în treburile casnice. Nu cheltuiți mai mult decât vă puteți permite (iar acum vă puteți permite cam mult…)! Puteți încerca să vă distrați nu în cel mai scump mod, ci mai degrabă – liniștit, pentru a nu vă goli bugetul.