Luna februarie se anunță a fi o perioadă destul de instabilă pentru marea majoritate a simbolurilor astrale. Multă lume își va aminti de dezamăgiri, dureri și tristeți, astfel e ca și cum întreg sistemul imunitar al tuturor semnelor zodiacale va slăbi considerabil.

Este de menționat că sfârșitul lunii februarie nu este cea mai potrivită perioadă pentru tranzacții financiare și decizii finale.

Așadar, ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte? 

Momente comune pentru toate zodiile în februarie 2019

Luna Nouă cade pe 5 februarie (marți). Așadar, daca ai planuri de realizat, cel mai bine e să faci asta până miercuri, pentru că doar așa probabilitatea de succes este mai mare.

Luna plină se va forma pe 19 februarie, lucru care denotă că sănătatea și cariera vor fi subiectele prioritare.

Berbec

Luna februarie va fi una destul de dificilă pentru Berbeci. Ei vor fi supuși multor provocări și probleme de sănătate. Astrele vă recomandă să renunțați la regimul de lucru non-stop și să mai luați o pauză.

Abia la mijlocul lunii februarie încercați să acționați. Fiți pregătiți pentru conflicte în domeniul afacerilor și al carierei. Unii Berbeci pot întâmpina probleme la locul de muncă, de exemplu, dezacordurile cu managerii nu sunt excluse. S-ar putea ca Berbecii să impună cerințe stricte și, uneori, poate prea mari managerilor. Ce îi sfătuiește horoscopul lunii februarie pe Berbeci: încercați să ieșiți din situațiile tensionate pentru a obține o productivitate mai mare. Doar așa toate evenimentele vor evolua într-o direcție mai bună! Nu ezitați să apelați și la amicii cu care savurați, odinioară, o ceașcă de ceai.

La sfârșitul lunii februarie, Berbecii se vor înarma cu idei și inițiative noi, însă vor fi îngrijorați din cauza problemelor de sănătate a rudelor.

Taur

Unii Tauri vor deveni pasivi tocmai din dorința de a realiza foarte multe lucruri până acum. Încercați să evitați luarea deciziilor rapide în februarie, pentru că o singură mișcare mai impulsivă vă poate distruge toate realizările din trecut.

Astrele îi încurajează pe Tauri să facă următoarele lucruri în februarie: realizați-vă ideile din ianuarie și veți ajunge la un nou nivel în activitatea profesională. Rezultatele inițiativei și ale activității dumneavoastră vor avea succes garantat!

Luna februarie vă poate aduce atât realizări în carieră, dar și unele probleme de sănătate. Mulți Tauri vor putea să-și extindă cercul comunicărilor în faceri, precum și să-și însușească anumiți parteneri (dar nu se știe pe cât timp…). Sfat: nu uitați că părinții și copii au nevoie de atenția și de sprijinul dumneavoastră! Încercați să vă abțineți de la cheltuieli până pe data de 10 februarie, pentru că s-ar putea să aveți nevoie ulterior de niște bani pentru a vă rezolva problemele financiare.

Gemeni

E timpul să vă faceți (sau refaceți) viața personală, iar luna februarie este perioada perfectă. Totodată, încercați să nu divulgați din start succesul în dragoste, pentru că lumea e plină de invidioși.

Gemenii carieriști se vor confrunta cu schimbări în domeniul profesional, iar la oamenii creativi, nu sunt excluse niște hobby-urile neașteptate. În a doua decadă a lunii s-ar putea să aveți mai mult de lucru și să treceți printr-o perioadă mai încărcată, pentru că veți avea responsabilități suplimentare din cauza lipsei unor colegi de la muncă. Cel mai probabil, încărcătura profesională se va extinde până la mijlocul lunii martie.

Rac

Veți fi din ce în ce mai apreciat de colegi, iar șeful va conștientiza faptul că, în sfârșit, are un angajat de încredere, pe care se poate baza. Veți avea noi inițiative, veți avea călătorii de afaceri sau veți face cursuri de perfecționare. Nu ezitați să discutați cu managerul despre o avansare în carieră, în acest caz.

Veți reuși să realizați multe lucruri în luna februarie, dar nu uitați că, totuși, mult depinde și de atitudinea dumneavoastră.

La mijlocul lunii februarie, s-ar putea interacționați cu persoane din trecut care, dacă v-au fost dușmani, s-ar putea să vă devină acum amici. A treia decadă a lunii vă va aduce mult-așteptata libertate de intenție și acțiune. Important e să decideți totul în mod independent și într-o manieră echilibrată, fără intervenția terților și fără abordări impulsive.

Leu

Pentru Lei, luna februarie va fi una legată de frustrări și crize de furie. Dar dorința de a realiza lucruri frumoase vă va ajuta să depășiți apatia. Important e să conștientizați că inspirația nu vine la cei care stau și așteaptă.

Începutul lunii februarie 2019 este o perioadă energică și epuizantă emoțional pentru Lei. Aceștia vor fi în epicentrul atenției celorlalți, iar bârfele sau calomniile împotriva lor nu sunt excluse. Leii vor trebui să se concentreze asupra sănătății: organismul va avea nevoie de o atitudine mai grijulie și de odihnă adecvată.

La mijlocul lunii, leii de familie vor trebui să sacrifice principiile și dorințele personale, de dragul unui partener de viață. Încercați să arătați o sensibilitate și grijă față de jumătatea dumneavoastră, și atunci problemele vă vor ocoli relația. Mai mult, în această perioadă nu faceți concluzii pripite și nu dați promisiuni.

Fecioară

Fecioarele care încă nu au reușit să realizeze anumite afaceri în trecut, vor obține multe lucruri în luna februarie. Tot ce trebuie să faceți e să vă ajutați managerii în finalizarea proiectelor dificile, să îi provocați pe colegi la acțiuni importante și, probabil, să lucrați și în weekend-uri. Totodată, nu uitați de stima de sine și nu vă așteptați la rezultate imediate.

În prima decadă a lunii, reprezentanții acestui semn zodiacal vor face cunoștință cu persoane interesante, din domeniul artei. Această perioadă este tocmai potrivită și pentru acumularea energiei pozitive și a emoțiilor fresh.

Spre sfârșitul lunii, fiți pe fază pentru că orice greșeală vă poate costa mult. Tot ce faceți și decideți va fi discutat în mod activ de către colegi sau parteneri. Mai mult, este posibil să vă schimbați aliații sau partenerii de afaceri în cadrul unui proiect.

Balanță

Luna februarie e perioada reparațiilor, schimbării mobilierului și a unor mici corectări de design pentru Balanțe. Acestea vor într-o fază interesantă și productivă, cu excepția ultimei decade a lunii. Începutul lunii februarie va fi unul ușor, veți simți sprijinul celor apropiați și veți profita de oportunitățile oferite.

Începutul perioadei vă va aduce odihnă și divertisment, iar majoritatea Balanțelor vor avea grijă de aspectul lor și vor rămâne într-o stare fizică excelentă. Acesta este momentul ideal pentru inițiativele creative.

Mijlocul lunii este perioada potrivită pentru a finaliza ceea ce ați început, ceea ce este deosebit de important pentru planurile dumneavoastră de afaceri și de carieră. Puteți face achiziții mari, dacă acestea au fost planificate, și puteți face investiții noi. Pentru bărbați este recomandat să-și îmbunătățească starea familială: acum ori niciodată!

Scorpion

Scorpionii vor fi într-o stare fizică perfectă în luna februarie, vor fi feriți de boli și de energii negative. Se anunță și o perioadă de potențiale realizări, dar importantă este intenția și atitudinea. În primele zile ale lunii, Scorpionii vor avea ambiții mari, pe scară largă. Totuși, de la jumătatea lunii, ei vor prefera să se dedice treburilor casnice de zi cu zi.

A doua decadă a lunii aduce Scorpionilor știri din trecut. Nu este exclus ca unii prieteni și cunoștințe cu care nu v-ați văzut mult timp să reapară în viața dumneavoastră. Ultima decadă a lunii este cea mai potrivită pentru a pune bazele muncii, afacerilor și creativității.

Va trebui să lucrați foarte mult pentru viitorul dumneavoastră. De aceea, astrele vă sfătuiesc să minimizați comunicarea cu cei din jur și să vă concentrați pe muncă. Este posibil ca la sfârșitul lunii februarie să regăsiți ceva important, cândva pierdut.

Săgetător

Pentru Săgetător, intuiția din această lună este cel mai bun consilier. Ascultați-vă vocea interioară și apoi veți înțelege cum să acționați corect într-o anumită situație.

Astrele prezic o etapă destul de echilibrată din toate punctele de vedere, inclusiv emoțional.

Prima decadă a lunii februarie este potrivită pentru petrecerea timpului cu cei dragi și cu rudele, pentru cumpărături, meditație și introspecție. Întâlnirile prietenoase se vor înmulți, la fel și mini-excursiile, vizitele la muzee sau teatre. În această perioadă veți fi foarte inspirat și vă veți îmbunătăți abilitățile de comunicare.

La mijlocul lunii februarie, veți primi oaspeți din afară. Aceștia pot fi aliați de afaceri, prieteni sau rude. Veți fi distras de la stilul monoton de viață, veți începe să interacționați activ cu ceilalți și veți petrece mult timp pe drumuri.

Capricorn

Capricornii vor trebui să se dedice maxim muncii și să-și consolideze legăturile de afaceri. Practic, toate evenimentele semnificative ale anului trecut vor depinde de productivitatea dumneavoastră în această lună. Conform horoscopului lunii februarie, Capricornii se așteaptă la o perioadă dinamică și cu succes. Aceștia vor fi într-o formă fizică bună și o stare emoțională relativ stabilă.

Prima decadă a lunii este potrivită pentru realizarea rapidă a sarcinilor. Veți avea oferte de succes și proiecte profitabile. A doua decadă a lunii este potrivită pentru rezolvarea unor probleme legate de împrumuturi sau datorii, reînnoiri contracte. Capricornii se pot baza pe ajutorul unor vechi prieteni sau al unor noi cunoștințe.

Capricornii familiști vor găsi un compromis cu partenerul lor de viață în ultimele zile ale lunii februarie. În același timp, situația financiară se poate îmbunătăți doar dacă vă veți abține de la cheltuielile mari până la mijlocul lunii martie.

Vărsător

Există o mare probabilitate ca Vărsătorul să decidă să-și schimbe locul de muncă, să se despartă de iubit/iubiră și să înceapă totul de la zero. Ei își vor dori să facă ceva nou: să-și schimbe culoarea părului, coafura, stilul vestimentar sau chiar cercul de socializare.

În prima decadă a lunii, Vărsătorii vor fi absorbiți de vise și activități creative, iar spre mijlocul lunii, li se recomandă să aibă grijă deosebită de bunăstarea lor.

Și sfârșitul lunii este marcat de schimbări în diferite domenii ale vieții. Între timp, acesta este un moment extrem de instabil din punct de vedere financiar, deci este mai bine ca Vărsătorii să se abțină de la cheltuieli în exces.

Pești

Peștii vor trebui să fie îngăduitori în luna Februarie și să amâne orice decizii sau răspunsuri până pe 8 martie, când vor avea informații complete.

Pentru Pești, ultima luna de iarna va fi perioada cea mai semnificativa și mai fructuoasa a anului. Deja în primele zile ale lunii februarie Peștii vor avea idei extraordinare și multă energie. Horoscopul pentru februarie vă promite și întâlniri romantice plăcute, un sprijin prietenos și avansare în carieră.

În a doua decadă, însă, va trebui să fiți pe fază pentru că s-ar putea să apară o schimbare radicală la locul de muncă.