Berbec

O perioadă destul de reușită pentru a-ți realiza planurile. Vei fi un interlocutor și un consilier excelent. Astrele îți recomandă să te odihnești mai mult în sânul familiei sau în compania unor oameni prietenoși. S-ar putea ca cineva să stârnească niște zvonuri despre partenerul de cuplu și nu neapărat cu intenții bune. Dezarmează-ți neapărat interlocutorul și ai mai multă încredere în omul iubit. Pe plan financiar, s-ar putea ca în august să-ți consolidezi în mod semnificativ situația, inclusiv prin câștiguri suplimentare.

Taur

Ar fi bine ca în această perioadă să eviți schimbările radicale și să nu acționezi fără a te consulta în prealabil cu o persoană mai experimentată. Cei mai buni consilieri pot fi, de exemplu, cei din familie care te vor ajuta să eviți inclusiv conflictele casnice. In sfera amoroasă, Taurul solitar se va dedica unei relații la distanță (pe internet) care poate evolua într-o relație de cuplu stabilă…de ce nu? În același timp, Taurul e familie se va dedica unor renovări din casă, parenting-ului și relației cu partenerul de cuplu. Tot în această perioadă s-ar putea să primești o ofertă de afaceri, care vine de la o persoană nu tocmai agreabilă. De aceea, nu te grăbi să iei o decizie, ci mai chibzuiești un pic: merită să accepți oferta sau nu?

Gemeni

Încearcă să-ți protejezi spațiul personal și să nu te lași cucerit imediat de oamenii noi care apar în viața ta, chiar dacă aceștia îți par siguri și de încredere. Ascultă mai puțin de sfaturile celor din jur și fă exact ceea ce trebuie să faci, indiferent de situație! (asta este, de fapt, și deviza Gemenilor pentru luna august). Și pentru că Mercurul nu mai este retrograd, este timpul să lași un pic grijile la o parte și să ieși din starea asta mentală nu tocmai plăcută. Încercă să acționezi conform planurilor proprii și să obții mici succese tangibile. În sfera amoroasă, astrele te sfătuiesc să nu stai acasă, ci să pleci într-o mică excursie cu partenerul de cuplu. Îți va prinde bine, maxim!

Rac

În primele zile din august, te vei afla într-o situație în care nu vei putea să acționezi așa cum ți-ai dorit. Cel mai probabil, acest lucru va fi asociat cu niște probleme financiare care ți-au picat, practic, din tavan. Vei avea nevoie de sprijinul unor oameni cu experiență care te vor ajuta să rezolvi lucrurile ca la carte în ceea ce privește unele formalități. În sfera amoroasă, prin tumultul de evenimente zgomotoase, vei beneficia de afecțiunea și sprijinului unei persoane modeste, atrăgătoare și inteligente în sânul căreia vei resimți liniștea și confortul. În același timp, se adună multe lucruri de rezolvat la serviciu, de aceea, vei avea nevoie de ajutorul unui partener de afaceri.

Leu

Vei trece printr-o săptămână ofensivă, ca să spunem așa, după ce ai stat cam mult în umbră. La locul de muncă, în mod clar nu vei fi înțeles și de aceea e mai bine să nu acționezi acum, ci să faci doar niște planuri. În schimb, în sfera amoroasă te poți transforma! Poți deveni, practic, un spărgător de gheață care va elimina orice obstacole pentru a fi fericit cu perechea potrivită.  Leii căsătoriți vor tinde să tot dea ordine sau să își exprime grija exagerată pentru cei ai casei și nu vor reuși să înțeleagă de ce nimeni nu îi ascultă sau își exprimă nemulțumirea. Nu uita că ce e prea mult….strică!

Fecioara

O săptămâna nu tocmai liniștită, pentru că vei avea multe probleme de rezolvat. Însă, vei da dovadă de luciditate și agerime.  Și pentru că ți-ai învățat bine lecțiile din trecut, nu mai ești obsedat de mania de planificare sau de eșecuri. Dimpotrivă, vei crede cu tărie că schimbările sunt în bine. Atitudinea ta pozitivă îți va oferi sprijinul și consilierea deplină a celor dragi. Pentru Fecioara singură, părinții vor încerca să-i caute un partener de viață pentru că, după părerea lor, din cauza serviciului și a muncii peste program, nu-și va întâlni niciodată fericirea! Astrele spun, însă, că totul poate începe anume la serviciu…de ce nu?

Balanță

La început de august s-ar putea să fii profund dezamăgit de o persoană pe care o știi de multă vreme. Poate fi vorba de o persoană cu care colaborezi și care nu-ți va da banii pe care îi aștepți de ceva timp, sau poate fi vorba de un prieten care ți-a demonstrat o atitudine necorespunzătoare. Important este să accepți lucrurile așa cum sunt și să nu dramatizezi, pentru că oricum nu vei schimba nimic. Este o perioadă benefică pentru a te ocupa mai mult de sănătatea ta, de a merge într-o mică excursie sau la o stațiune balneară pentru a te recrea. În sfera amoroasă, lucrurile nu merg prea bine, ba chiar ți-ai dori să te mai detașezi o vreme de partenerul de cuplu pentru mai multă liniște și confort psihic.

Scorpion

Vei avea tendința să te simți prima vioară din orchestră, cu intenții bune, bineînțeles. Însă, acest lucru nu îi încântă deloc pe colegii tăi de serviciu. De aceea, astrele îți recomandă să te ocupi strict de treburile tale de rutină și să nu te implici în chestiuni care nu te privesc. Mare grijă la locul de muncă, pentru că o persoană care are o „pată” pe tine de ceva timp te poate învinovăți de o greșeală care te va costa mult. Acționează prudent și încearcă să-ți coordonezi toate acțiunile. Sfera amoroasă este un adevărat labirint prin care rătăcești de unul singur cu mare viteză, fără să-ți pese dacă dragostea ține pasul cu tine sau nu.

Săgetător

Săptămâna aceasta va fi mai puțin reușită decât cea anterioară, deși ești foarte activ. Urmează ca unele planuri să eșueze, ceea ce va fi o adevărată provocare pentru tine de a o lua de la capăt cu mare încredere. Astrele te sfătuiesc să fii mai prudent la călătoriile planificate, în special cele de afaceri. Da, și în concediu, pot apărea schimbări care s-ar putea să nu te mulțumească: fie vor fi întârzieri de curse fie vei face niște escale. Pe plan amoros, te scufunzi cu entuziasm în atmosfera „spectacolelor teatrale”. Ești gata să faci dedicații, să îl rescrii pe Shakespeare, să-ți dai și inima din piept pentru persoana iubită.

Capricorn

Vei fi nevoit să-ți schimbi abordarea tradițională pentru soluționarea unor situații. Va trebui să te asiguri că nu întotdeauna munca grea și un bun conservatorism rezolvă totul. Acum ca niciodată ai nevoie de capacitatea de a te mobiliza rapid, de a-ți inspira colegii în căutarea unor perspective noi și promițătoare. În această perioadă, poziția ta oficială și financiară depinde foarte mult de ceilalți. De exemplu, cineva din familie poate cheltui banii casei în mod neplanificat și va trebui să acoperi gaura din buget. Mai mult, dacă cineva pleacă în concediu, ghici cine va trebui să îl înlocuiască? Tu, bineînțeles. O perioadă cam dificilă pentru tine, dar astrele te sfătuiesc să nu intri în conflict cu cei din jur și să profiți de un weekend pentru a pleca la mare sau la munte.

Vărsător

O perioadă foarte reușită în sfera carierei, dar care nu te împiedică să te mai și relaxezi. Vei avea abilitatea de a respinge orice dialoguri inutile și epuizante și-ți vei urmări obiectivele setate de ceva timp. Rezultatele muncii tale vor fi uluitoare și vei fi felicitat de multă lume pentru asta. Nu o perioadă tocmai potrivită pentru achiziții, pentru că s-ar putea să iei țeapă în ce privește calitatea produselor. Pe plan sentimental, te așteaptă zile minunate. Generozitatea și abilitatea ta de a oferi mici cadouri sau de a face surprize persoanei dragi îți va oferi un plus de farmec și romantism, ceea ce face ca lucrurile să evolueze din ce în e mai bine.

Pești

Te atrag mai mult zilele petrecute în casă alături de cei dragi, optezi pentru mai multe zile libere de la serviciu ceea ce îți cam subțiază portofelul și te face să ratezi șanse de a evolua în carieră. Mare atenție, pentru că în curând viața de afaceri se poate transforma într-o piesă tristă de teatru, așa că astrele te sfătuiesc să nu ignori prea mult serviciul. Partenerul de cuplu te va solicita mult pe plan financiar, își va dori probabil cele mai scumpe cadouri, iar tu va trebui să îți calculezi foarte bine rămășițele de buget pentru a putea „supraviețui” până la sfârșitul lunii.