În perioada 22 iulie – 1 august, tendințele negative din trecut se vor mai domoli puțin. Cert e că situația nu va fi extraordinară pentru toate semnele zodiacale, însă planetele ne vor da un plus de înțelepciune și chiar de inventivitate. Mulți dintre noi ne vom învăța, în sfârșit, lecțiile pe care le-am ignorat în trecut, vom schimba abordările tradiționale ale afacerilor și ale oamenilor în general, în cazul în care aceste abordări au încetat să mai aibă succes cândva. Vom porni în căutarea unor modalități mai bune în a ne reface viețile, vom lăsa tensiunile la o parte și ne vom da seama că reticența și ignoranța nu ne-a adus decât necazuri până acum.

Să vedem care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Fiți mai constructiv la locul de muncă și nu ignorați ceea ce vi se cere din partea superiorilor. Neglijența vă poate costa mult, prin urmare aveți grijă să vă îndepliniți întocmai obligațiunile de serviciu. Nu vă avântați în cheltuieli prea mari, pentru că s-ar putea să aveți nevoie de niște bănuți de rezervă în luna următoare. În sfera amoroasă, chiar și berbecii solitari vor fi mai apropiați de persoana iubită, vor avea seri romantice și familiare.

Taur

Taurii vor fi nițel frustrați de faptul că cei din jur nu li se conformă. Soluția e să acceptați totul așa cum este, fără să vă enervați prea mult. Fiți mai prudent la capitolul sănătate și, mai mult, mare atenție la cheltuieli, pentru că achizițiile și vizitele pe la prieteni sau rude vă cam golesc bugetul.

Gemeni

Veți avea o perioadă reușită, cu mici schimbări spre bine însă care vă vor impulsiona să cheltuiți ceva mai mult. Astrele recomandă să nu faceți risipă, pentru că veți avea nevoie de fonduri de rezervă ceva mai târziu, poate pentru o vacanță sau un eveniment special. Pe plan amoros, beneficiați de mai multă căldură și afecțiune din partea partenerului. Răspundeți-i cu aceleași sentimente și atitudine pentru ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine!

Rac

Racii vor simți că, în sfârșit, ies din dinsconfort și din ceața problemelor. Vor deveni ușor mai încrezători, mai puternici și vor avea mai mult timp pentru propria persoană, pentru odihnă și distracție. Reprezentanții acestui semn zodiacal se vor bucura de admirația persoanelor de sex opus, dar și de a celor care nu au știut să le aprecieze până acum calitățile. Apar vibrații amoroase, împliniri și o înțelegere minunată cu părinții.

Leu

În această perioadă, mulți Lei vor alege în mod deliberat să se detașeze de muncă. Ei vor înțelege că depun prea mult efort și se consumă fără a obține ceea ce-și doresc. De aceea, Leii vor lua o decizie echilibrată care le va aduce numai beneficii. Ei își vor reconstrui planurile astfel ca să-și distribuie în mod eficient timpul și energia. Așadar, mulți Lei în această perioadă se vor concentra mult pe viața personală.

Fecioara

Fecioarele  vor lăsa ușor în spate tumultul de la birou și se vor întoarce cu fața spre cei dragi, spre prieteni. Chiar vor supraestima, am spune, relațiile cu cei din jur și le vor oferi mai multă afecțiune ca până acum. Ok, asta nu înseamnă că fecioarele vor fi topite la capitorul relaționare și sentimente, însă vor reuși să restabilească niște legături care au fost deteriorate până acum și se vor bucura de multă afecțiune.

Balanță

Balanțele vor avea un rol important în rezolvarea conflictelor ce pot să apară la locul de muncă sau în familie. Vor propune niște soluții care se vor potrivi în orice conjunctură și, în același timp, vor reuși să obțină chiar și aprecierea persoanelor dezinteresate. Pe plan financiar, totul merge ca pe roate, ba, chiar veți reuși să puneți banii la treabă pentru a culege niște roade mai târziu!

Scorpion

În această perioadă, scorpionii se vor strădui să-și păstreze echilibrul în urma unor decizii luate recent pe baza propriilor alegeri. Pe plan financiar, scorpionii nu sunt cei mai forte, culeg roadele propriilor neglijențe și își amână planurile de vacanță. Nici în sfera amoroasă, scorpionii nu sunt în centrul universului. Deși își păstrează pe chip masca fericirii, ei realizează că sunt complet nepregătiți să rămână singuri și că au riscat foarte mult până acum, luând decizii pripite în anumite direcții.

Săgetător

Săgetătorii vor avea mult noroc și chiar vor da lovitura în această perioadă, pe toate planurile. Fiind influențați de Mercurul în retrograd, ei își vor folosi în mod fructuos timpul, fără prea mari ambiții sau pripă. Perioada este favorabilă pentru afaceri și proiectele noi, iar pe plan de sănătate astrele vă recomandă să vă faceți niște examene medicale, pentru a vă evalua starea generală a organismului.

Capricorn

O perioadă benefică pentru a schimba garderoba, de a scăpa de anumite lucruri de care nu aveți nevoie și de face rost de lucrușoare utile pentru dumneavoastră și familie. Pentru Capricornii care au obosit de atâta muncă, astrele le recomandă să se ocupe de amenajarea locuinței, a unei cămăruțe, de anumite hobby-uri și activități care le face multă plăcere. Vor avea multă înțelegere din partea soților și chiar se vor bucura de mult sprijin fizic și financiar.

Vărsător

Vărsătorul va ieși din carapacea în care a stat ceva timp: poate fi vorba de o promovare, o majorare salarială, un nou proiect care vă va face să vă simțiți important și util. Sunteți atât de entuziasmat, încât intenționați să faceți investiții sau chiar muncă de caritate pentru a realiza ceva frumos. Mare atenție, însă, la cheltuieli, pentru a nu rămâne cu buza umflată. Cei îndrăgostiți se vor bucura de o nouă idilă, care evoluează foarte rapid. Cât despre Vărsătorii de familie, tind să obțină mai multă afecțiune și grijă din partea soților, lucru care și le reușește.

Pești

Peștii au o un sfârșit de lună bun, tocmai pentru că au mers în direcția fluxului. Ei vor reuși să facă tot ce și-au propus și, în rezultat, vor fi remunerați!  Sunt într-o stare fizică excelentă, iar financiar o duc modest, dar sigur. Pe plan sentimental, vă veți bucura de o câteva zile romantice alături de partener, la o căbănuță montană sau pe litoral.