“Vinnn săr-bă-torile, vinnn…”

Lumini, clinchete de clopoței, miros de cozonac și scorțișoară… Lume multă, cadouri, atmosferă feerică de suflet! Cât am așteptat perioada asta 🙂 

Și pentru că ador să primesc și să fac cadouri, m-am gândit să îți dau și ție câteva idei pentru cei dragi. Sper să-ți fie utile! 

Așadar, femeia! Femeia, femeia…ce și-ar dori reprezentanta sexului frumos să primească de sărbători?

Indispensabila trusă de machiaj

Optează pentru o trusă de machiaj mare, spațioasă, cu multe compartimente, unde iubita, sora, mama sau mătușa ta să poată aranja totul: de la ruj și rimel, până la acele palete mari cu farduri. Cu siguranță, va fi încântată să primească o trusă nouă, bine compartimentată unde-și va organiza cosmeticele ca la carte. 

Uscător de păr

În comerț există o varietate de uscătoare cu o putere mai mică sau mai mare și regimuri multiple, de uscare, aranjare, buclare, în set cu o perie pentru păr. Culoarea poate fi neagră sau roz, iar design-ul unul elegant. Un asemenea cadou va fi util și durabil pentru orice femeie, iar emoțiile pozitive și mulțumirile nu vor întârzia să apară.

Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, o idee ar fi un încărcător wireless. Acest gadget inteligent a cucerit cu pași rapizi lumea, mai ales cei ai căror serviciu este legat cu tehnologiile moderne – tablete, smartphoane-uri și alte dispozitive inteligente. Acest dispozitiv va determina nivelul de încărcare al aparatului care necesită a fi încărcat și se va opri la timp pentru a economisi energie. Cu siguranță, va fi un cadou minunat și chiar original din punct de vedere al ideii.

Pentru colegii de serviciu sau șefi, seturile de papetărie elegante vor fi binevenite. Ele pot să includă un stilou calitativ cu o emblemă renumită și un carnet, care vor putea fi utilizate atât în scopuri personale, cât și cele de serviciu. 

Pentru părinți, socri, bunici, mătuși sau alte rude, un cadou frumos va fi setul de pahare pentru șampanie. Pahare frumoase, cu design elegant si picior înalt, va fi o plăcere pentru cel ce va servi șampanie din ele, iar pentru gospodina casei – satisfacție că totul este perfect pe masa ei! Tot aici, vin cu ideea de o piesă călduță pentru casă, și anume pătura Cocolino care este mai tot timpul cadoul perfect pentru casa celor dragi. 

Pentru tine însuți, dar și pentru ceilalți apropiați ai tăi, un cadou simbolic frumos ar fi bolul din sticlă cu poza în el. Bunăoară, există boluri mecanice sau electrice care, fiind pornite, emit sunete de clopoței sau un haios Ho-ho-ho… sau orice altă melodie de sărbătoare, care va crea o atmosferă caldă și confortabilă lângă pomul de Crăciun.

Pentru cei mici – bineînțeles, jucăriile! Pentru fetițe există măsuțe mici, dotate cu cosmetică pentru copii, bijuterii și accesorii, care vor face ca inimile micilor voastre prințese să salte de bucurie. Iar băiețeii pot beneficia de roboței pe control. Aceste jucării le vor distrage atenția de la jocurile la telefon sau calculator, deoarece acești roboței care se mișcă le vor capta atenția prin mișcările lor: mers, dans, rotiri etc. 

Într-un final, orice cadou vei alege, contează să fie făcut din toată inima și dragostea către cel ce-l va primi. Și, nu uita: de sărbători, contează cu cine ești și cu cine împarți bucuriile sufletului!

Sărbători fericite Vă dorim!

Cu drag, echipa Lifeinfo.ro și LadySmile.ro.