Frumusețea este un lucru trecător. Așa se face că, în viață, vine și perioada când floarea tinereții se scutură..asta e legea vieții.

De aceea, este foarte important să ai sufletul tău pereche care să te iubească pentru inteligența și calitățile tale. Cum să-ți dai seama că te va iubi veșnic? Care sunt acele semne?

Tu pentru el ești ca vinul care, de-a lungul timpului, devine tot mai bun.

Vă știți de o viață, iar tu în ochii lui ești din ce în ce mai frumoasă și el te face să înțelegi acest lucru în fiecare zi. Persoana căreia i te dedici trup și suflet și îi dăruiești copii, te va iubi toată viața, necondiționat!

În viziunea lui, ești frumoasă chiar și atunci când nu arăți prea bine.

Ca femeie, ai ceva în tine pentru care el te iubește din ce în ce mai mult și acest lucru îl încântă. El vede în tine un sprijin, un prieten cu care este gata să-și petreacă toată viața, și nu un corp cu care să-și satisfacă nevoile trupești. Un astfel de om te va iubi chiar și când vei fi bătrână și neputincioasă.

El nu este fascinat de frumusețea ochilor tăi, ci de ce vede prin ei: adică sufletul tău.

Fiind îndrăgostit de sufletul tău, te va cere să-i fii soață pentru toată viața și asta pentru că el nu poate trăi fără tine și vrea să te facă fericită.

Este mereu interesat de tine și de familia ta.

Daca te întreabă ce mai fac părinții tăi, e un semn foarte bun. Înseamnă că familia ta este la fel de importantă pentru el și este un semn că te iubește și îți respectă părinții.

El va avea mereu încredere în tine, te va respecta și te va sprijini.

Cel care te va iubi veșnic va ține mereu cont de părerile tale, se va pune mereu în pielea ta și te va înțelege, inclusiv când vei trece prin dificultăți și vei avea nevoie de spațiu. Îți va adora privirea, vocea, gesturile și mângâierile.

Este mândru de tine și de realizările tale.

Bărbatul care te iubește cu adevărat te va lua cu el la petrecerile prietenilor lui pentru că-și va dori să-și petreacă timpul cu tine și va fi mândru că a ales o femeie atât de inteligentă și frumoasă. El te va include aproape în fiecare eveniment din viața lui și nu va pierde nici o șansă să arate cât de mândru este de tine.