Te-a înșelat și te întrebi de ce ți-a făcut asta? De ce trebuia să ți se întâmple tocmai ție? Potrivit astrologilor, iată care sunt motivele pentru care partenerul tău ar putea să te înșele, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Independența, puterea și pasiunea luptătoare de care dai dovadă te încoronează, dar îi poate speria pe unii bărbați care sunt mai docili și liniștiți de fire (cum ar fi bărbatul din zodia Pești, de exemplu). Zodia ta este dominata de Marte – zeul războiului şi al pasiunii, iar prea puțini bărbați fac față temperamentului tău înflăcărat. Un bărbat ar putea să fie tentat să te înșele pentru că nu ar mai rezista să se simtă dominat în relație. Așadar, ar fi mai fericit alături de o femeie cu care să se poată înțelege mai ușor.

Taur

Din multe puncte de vedere ești pâinea lui Dumnezeu. Ești o gospodină desăvârșită, o femeie cu suflet nobil, cu o putere imensă de autocontrol încât ai putea ţine în loc un întreg atelaj de cai. Adevărul este că uneori dai dovadă de un temperament violent, care poate face un bărbat puternic să o rupă la fugă sau să se ascundă sub canapea. Cu toată senzualitatea ta, în suflet rămâi un băieţoi care tinde să-și neglijeze des bărbatul, ceea ce îl poate provoca să muște din fructul interzis.

Gemeni

O mercuriană capabilă de pasiuni intense. Până la o anumită vârstă, iubirea pare a fi doar un joc pentru femeia Gemeni. La început zâmbitoare și duioasă, se poate întoarce la un moment dat la 180 de grade, criticând orice lucru la un bărbat: de la pantofi și până la tunsoare, cu un sarcasm tăios și iscusit. Dualitatea temperamentului tău îi poate face pe mulți bărbați să o ia la sănătoasa, pentru a-și alina suflețelele în brațele altor femei.

Rac

Dacă un bărbat spune că ești extrem de sensibilă, înseamnă că te cunoaște îndeaproape! Cu dispozițiile tale schimbătoare, te pierzi adesea în hățișul propriilor emoții în care îi pierzi până și pe cei care îți ajung foarte aproape. Ești uneori atât de pasivă și romantică, încât nu e de mirare că bărbatul ar fi tentat să-și satisfacă nevoile sexuale în altă parte.

Leu

Dacă ești într-o relație, cu siguranță partenerul tău a auzit niște răgete ultima vreme. Are noroc când mai torci uneori și ești cuminte și pufoasă. Teritorială și geloasă, nu vei permite niciodată ca partenerul să fugă cu altă femeie. Trăiești totul cu intensitate mare: pasiune, certuri, lacrimi, împăcări, nopți în flăcări… Totuși, tendința de a deține un control asupra partenerului îl va face să-și piardă răbdarea. Bărbaților nu le place să fie ținuți sub picioare, iar dacă nu sunt deschiși la compromisuri cu Leoaicele, nu vor rezista mult și vor pleca.

Fecioară

Șarmantă, perfecționistă și mereu atentă la detalii. Ești partenera perfectă, însă adesea ai tendința de a-ți sufoca bărbatul. Obsesia ta pentru curățenie sau criticile la adresa lui îl pot scoate din minți. Copleșit de situație, bărbatul poate fi tentat să-și caute alinarea în brațele altei femei, pentru că va dori să găsească acolo liniștea pe care nu o găsește lângă tine.

Balanță

Poți atrage orice bărbat prin frumusețea și stilul pe care îl abordezi într-o relație. Ar trebui, totuși, să ții cont de faptul că pentru bărbați contează foarte mult și pasiunea în dormitor. Femeile Balanțe pot fi destul de reci, mai ales atunci când nu mai sunt mulțumite de relație. Din moment ce bărbatul nu se mai simte dorit și apreciat, își va ținti privirea spre o altă felină, mai iubitoare și pasională.

Scorpion

Aparții unui dintre cele mai complicate semne ale zodiacului. Pe cât ești de isteață și pasională, pe atât de posesivă, geloasă și răzbunătoare. Proporția între lucrurile pozitive și cele negative se păstrează întotdeauna. Poți fi atât de suspicioasă, încât transformi viața oricărui bărbat într-un thriller. Puțini bărbați trec cu calm peste scenele tale interminabile, deci pot face lejer pasul pentru care sunt învinuiți mai mereu, realizând că fără tine e mai bine.

Săgetător

Pe lângă bunele calități pe care le ai de a fi veselă, inteligentă și seducătoare, încăpățânarea este cea care te pune într-o lumină proastă în fața unui bărbat. Indiferent de motiv, cu cât ți se spune mai mult să faci sau să nu faci un lucru, tu te opui vehement. În plus, nu te atrage atât de mult sexul, cât odihna și conversația. Într-un astfel de ritm, el și-ar putea dori să-și găsească o femeie cu care să ajungă mai ușor la o înțelegere din toate punctele de vedere.

Capricorn

Calculată și inteligentă, în postură de lider, îți place să conduci și să deții controlul. Nu orice bărbat poate rezista alături de o femeie ca tine. Ai mereu tendința de a corecta anumite lucruri la partener, de a-l subestima și a-l face să se simtă prost. Să nu te miri că își va dori la un moment dat să se îndepărteze de tine. Nu îi va fi greu să se lase atras de alte reprezentante ale sexului frumos care, cu siguranță, sunt altfel decât tine.

Vărsător

Senzualitatea și inteligența calculată te reprezintă la modul perfect. Ești femeia ideală pentru orice bărbat, însă, uneori ai o dorință exagerată de libertate, fapt care îl poate face pe partener să creadă că ai putea să îl înșeli, mai ales când în relație nu există comunicare. Dacă bărbatul va avea feeling-ul că l-ai înșelat, va simți nevoia să îți răspundă cu aceeași monedă.

Pești

De departe, ești cea mai romantică și firavă reprezentantă a zodiacului. Uneori cazi atât de ușor în hățișurile depresiei, încât nu simți nevoia să te mai implici în relația cu partenerul. Mai mult, ești tentată să îi faci scene de isterie, încât se simte și el tras în toată ceața asta din căpșorul tău. Dacă nu reușești să-ți echilibrezi la timp emoțiile, s-ar putea ca bărbatul să simtă nevoia de a-și căuta în altă parte un suflet pereche alături de care va găsi ceea ce nu găsește de multă vreme alături de tine.