Dialogurile, emoțiile și relațiile pot fi exprimate între oameni diferit, prin modalități diferite: mesaje, apeluri sau rețele de socializare. Însă, cea mai buna opțiune de comunicare este considerată cea personală, mai ales dacă este vorba despre doi oameni de sex opus și care intenționează să formeze un cuplu. Astfel, ei își pot vedea emoțiile și experiențele reciproc. Mai mult, acest lucrule  permite să-și identifice interesele comune.  

Ce ai putea discuta cu o fată, astfel încât să o cointeresezi mai mult?

Muncă sau studii. Ca să nu te afli la un moment într-o situație penibilă, ar fi bine să știi unde lucrează sau studiază prietena ta. Totodată, nu insista prea mult la acest subiect, or există și domnișoare cărora nu le place să povestească despre studii sau locul de muncă. Dacă fata este interesată să-ți povestească și dezvoltă acest subiect, poți continua într-un stil relativ diplomat. Povestește și tu despre jobul tău. 

Timp liber și modalități de relaxare. Doar așa vei putea înțelege ce-i place fetei cu adevărat. Cum preferă să-și petreacă timpul liber, cu cine și care este frecvența întâlnirilor sale cu prietenele sau cercul de oameni care îi aduc satisfacție. Ce metodă de relaxare abordează, activă sau mai mult pasivă? Îi place mai mult să doarmă, să stea la televizor sau să meargă la sală, la o piscină sau SPA?  

Călătorii. Deschide acest subiect în special atunci când îți dă de înțeles că îi place să călătorească. Dacă îi plac city-break-urile de exemplu, o poți întreba ce orașe a vizitat și care a fascinat-o cel mai mult. O poți întreba și care este următoarea destinație pe care și-ar dori-o. Cine știe, poate mergeți împreună de data asta? 

Cinema, muzică, teatru și pictură. Acest subiect îi va trezi interesul în mod sigur, mai ales dacă e o domnișoară educată, cu clasă și stil. Dezvoltă dematici artistice chiar de la prima întâlnire sau în timpul plimbărilor în aer liber. Fă-o în mod special dacă te afli în compania unei femei al cărei hobby este unul din domeniile enumerate mai sus și atunci discuția voastră va deveni una foarte plăcută și captivantă. Discutând cu ea despre aceste lucruri, descoperi ce tip de omuleț este și afli ce vă poate binedispune în mod reciproc.  

Copilărie. Mulți dintre noi asociem copilăria cu amintiri calde și foarte plăcute. O poți întreba care a fost jocul preferat din copilăria sa, ce obiceiuri are de la mamă, iar dacă este cazul și de la tată. Dacă te interesează cu adevărat această femeie, trebuie să fii atent în discuțiile cu ea, la modul în care vorbește și ce o poate indispune instant. Fii atent și la limbajul non-verbal și, mai ales, nu o întrerupe! Îi poți povesti și tu întâmplări amuzante din copilăria ta. Aceste momente vă vor apropia și mai mult, deoarece puteți descoperi că ați avut multe lucruri și situații asemănătoare. 

Sport. Un subiect interesant aproape pentru fiecare domnișoară. Multe din ele preferă fitness-ul sau yoga, activități care le permit să se mențină în formă și să-și îmbunătățească aspectul fizic. Deci, îi place sportul? Manifestă-ți toată admirația față de ea, apreciază-i maxim silueta și încurajeaz-o să facă sport în continuare.  

Lectură. Ai avut norocul să întîlnești o cititoare vrednică sau, cel puțin, o amatoare de lectură? O poți întreba despre ultima carte citită și ce impresii i-a lăsat. Ce a avut de învățat din ea și ce recomandări poate aduce în urma acestei lecturi? Sau…ce carte îți poate recomanda ție? 

Dacă simți că ai întâlnit femeia inimii tale, nu-ți fă prea multe griji la capitolul comunicare. Or’ oamenii care sunt pe aceeași undă, se înțeleg și din priviri, iar apropierea prin comunicare le aduce doar satisfacție și mai multă iubire. Așadar, vorbiți despre voi, despre planurile de viitor, despre valori, calități, limbi străine, fobii (de ce nu?), bani, prieteni și prietenii, experiențe pozitive și negative, lecții de viață și multe altele. 

Baftă!