Dragobetele parcă își mai face simțită prezența, încă.

Love is in the air… iar în această perioadă, mai mult ca oricând, oricine vrea să fie iubit. Mai ales cei ce se simt singuri. Oricine vrea să fie ajutat în tot ceea ce poate fi. Iar asta înseamnă iubire: să oferi sprijin, înețelegere și…timp.

Există iubire veșnică într-un cuplu? Împreună pentru totdeauna – e ceva real sau doar o promisiune deșartă? Poți avea încredere că iubita/iubitul te va iubi pentru totdeauna? Ori mulți sunt de părerea că iubirea este o experiență a zilei de azi. Iubirea zilei de ieri nu mai este, cea a zilei de mâine încă nu a apărut, iar cea a zilei de azi trebuie păstrată. Și e adevărat, întro oarecare măsură.

Totuși, iubirea poate rezista în timp, făclia ei poate arde o viață întreagă dacă fiecare persoană din cuplu contribuie la întreținerea relației. Nu există doar ea sau doar el trebuie să facă anumite lucruri. Există cuvântul împreună. Un certificat de căsătorie nu va ține în mod obligatoriu pe doi oameni împreună. În același timp, partenerii nu trebuie să se sufoce unul pe altul cu cereri, așteptări emoționale și gelozii nejustificate. Ei trebuie să-și acorde spațiu și să-și respecte individualitatea.

Împreună pentru totdeauna nu înseamnă plictiseală, certuri sau agresiune. Iubirea înseamnă romantism, timp perecut împreună pentru lucrurile care bucură, recunoștință, pasiune și planuri de viitor.

Nu te simți iubit(ă) îndeajuns sau nu poți iubi cu adevărat pe cineva? Privește în interiorul tău atunci. Privește-te în oglindă. Încearcă să te iubești pe tine mai întâi și să înveți să oferi. Dacă nu vei ști să oferi, nu vei ști să iubești. Iar ceea ce simte o persoană de sex opus față de tine, la un moment dat nu o să mai conteze.

Orice relație înflorește atunci când oferi partenerului tot ce ești tu. O astfel de iubire nu va muri niciodată. Oferind partenerului recunoaștere pentru tot ce face pentru tine, vei ajuta iubirea să exceleze. Oferindu-i partenerului sprijin e cea mai mare măreție într-o relație de cuplu. Având toată suficiența dăruirii, iubirea va trece peste orice obstacole și va birui totul!