Să dorm cu tine…cum aș putea?

Când m-aș deștepta în orice minut

Să-ți simt căldura, răsuflarea,

Să simt cum mă ții fericit în brațe,

Cum îți strecori fața între sânii mei goi…

Aș realiza atunci că nu visez,

Că ești al meu aici, acum, iubindu-mă.

Și atunci, nu aș dormi niciodată,

Știindu-te lângă mine, iubirea mea.

Te iubesc!

Aceste cuvinte simple, dar profunde – „Te iubesc”, inspiră atâta lume îndrăgostită, atâția compozitori, scriitori, regizori și chiar oameni simpli  în cântece, în poezii, poeme, filme, cărți, opere de artă….”Te iubesc”-ul este acel liant magic care unește suflete și inimi.

Ce e iubirea? E mai mult decât crezi!

Nu înseamnă neapărat amor trupesc sau vorbe calde. Te măriți cu un băiat frumos, îl vezi cuminte și inteligent, iar după o perioadă îi reproșezi că prea mult se ocupă de el, că studiază și muncește iar tu te simți o proastă pe lângă el. Te măriți cu el că e tandru și sensibil, după care îl vezi brutal și trădător, și așa mai departe. Astea nu sunt nici de departe exemple de iubire.

Iubirea nu ține de sex.

Poți face sex fără iubire și, invers, poți iubi un om și fără sex. Însă, când iubirea se contopește cu sexul, rezultă o extraordinară experiență spirituală și trupească, care nu poate fi egalată cu nimic în lume! Aș putea spune, că una fără alta chiar nu-și au rostul.

Știi ce înseamnă iubirea? E ceea ce oferi și atragi, și care te unește de o persoană anume.

Iubirea înseamnă sprijinul unei persoane în tot ce poate sau nu poate face. Iubirea nu impune condiții: „Te iubesc dacă…” sau „Te voi iubi atunci când..:, pentru asta nu e decât șantaj emoțional și nicidecum iubire.

Există fete care cresc în spiritul că se pot mărita dacă sunt iubite, și asta ar fi suficient pentru o căsnicie fericită. Însă nu poți construi o căsnicie dacă tu ca femeie nu edifici un templu al iubirii, nu oferi nimic și nu creezi armonia și pacea în casă.

Mulți își jură iubire și fidelitate veșnică: la începutul relației, la cununie, în intimitate… Dar astea sunt doar vorbe. Pentru ca iubirea să fie veșnică, doi indivizi separați, angajați într-o relație, trebuie să lucreze la ea, să o mențină, să-și satisfacă orice nevoi intime și să contribuie la prosperitatea relației.

„Te iubesc!” – oricine vrea să audă aceste cuvinte. Pentru unii, e foarte dificil să găsească iubirea, pentru că ei înșiși nu pot iubi pe nimeni și mai cred că nu sunt iubiți îndeajuns, și-și străbat întreaga viață în căutarea emoțiilor perfecte care să-i facă fericiți.

Încearcă o tehnică: spune-ți zilnic „Îmi dezvolt conștiința iubirii”. Asta te va ajuta să-ți rezolvi problemele sentimentale, să te apropii mai mult de persoana care ține la tine, care te sprijină și, în final, să oferi (de ce nu) ajutor sau sprijin moral acelei persoane, atunci când are nevoie de el. Astfel, iubirea te va înălța la cea mai înaltă dimensiune și-ți va schimba viața!