Berbec

O săptămână extraordinară! Astrele te înzestrează cu abilități deosebite de a pătrunde în mințile altora și de a folosi multe informații în beneficiul propriei persoane. În același timp, te bucuri de prezența oamenilor de suflet în casă, dar și la serviciu. Cu alte cuvinte, cuvântul ”singurătate” nu există acum pentru tine”! Dă unde verde surprizelor, cadourilor și momentelor minunate!

Taur

Săptămâna aceasta ai șansa să cunoști o persoană care te poate ajuta să-ți rezolvi problemele. Poate fi un sponsor, un patron influent sau un simplu consilier care este știe cum să te ajute. Datorită flerului, știi pe cine să te bazezi și iei decizii corecte. O perioadă benefică pentru vânzări sau achiziții și gestionare economii.

Gemeni

Cu puțină îngăduință, reușești să găsești cheia soluțiilor pentru problemele tale! Ai o energie bună pentru afaceri și pentru orientarea pe noi direcții de activitate. În același timp, nu uiți de oamenii apropiați și îți faci planuri pentru weekend alături de ei. Dacă ești într-o relație amoroasă, s-ar putea să te convingi de faptul că asta e persoana alături de care îți vei petrece tot restul vieții.

Rac

Îți folosești cu abilitate farmecul de a rezolva orice problemă, iar onestitatea și adevărul nu vor permite nimănui să-ți reproșeze ceva. Mai mult, ești ca un pisoiaș pufos căruia îi place mai mult ca oricând să fie mângâiat. Nu-ți va lipsi dragostea, romantismul și înțelegerea, iar persoana care ți-a căzut în mreje este sortită să-ți fie alături pentru totdeauna.

Leu

Hei, ești din nou la cârmă! Te bucuri de autoritate și succes în toate domeniile, și dezvolți relații noi cu viitori parteneri de afaceri. O săptămână potrivită pentru autoeducație și învățare sub îndrumarea unei persoane care continuă să joace un rol important în viața ta. Singura problemă e că Mercur intră în Pești, de accea nu-ți este recomandat să faci plăți importante sau să duci tratative business  în prima jumătate a săptămânii.

Fecioară

Ai senzația că totul îți merge pe dos. Ai șansa să mergi la un spectacol cu un amic sau la un salon la care ai reduceri, dar nu poți face asta. Ce ar fi să-ți revizuiești planurile? Alungă plictiseala! Asumă-ți riscuri și bucură-te tot ce-ți oferă viața! Cu mai multă perseverență și ambiție, poți obține și o promovare la serviciu.

Balanță

În obsesia de a face o curățenie și de a sorta lucrurile, devii plictisul săptămânii. Important e ca stările de euforie pe care le ai să nu te provoace la încercări care te vor duce spre eșec. Astrele îți recomandă să mai ieși din casă, să mai petreci timpul în natură… deci orice, doar să mai lași curățenia aia! Poate îți mai iei un job? Gândește-te! Banii nu strică!

Scorpion

O săptămână pe care nu merită să o trăiești în singurătate. Liniștea te plictisește, așadar îți este recomandat să mai ieși în public, așa ca să nu te simți ca personajul principal din tragedia lui Othello. Acest lucru s-ar putea să-ți prindă bine, mai ales dacă ești în căutare de prieteni noi sau legături romantice. Atenție la bani – cineva încearcă să-ți joace o festă!

Săgetător

O perioadă minunată pentru lucruri casnice, relaționare cu rudele, informații și sfaturi utile primite de la cei mai în vârstă. Banii nu sunt o problemă acum și nici atenția din partea partenerului de viață. Ești zen și îți deschizi cu drag ușile pentru oaspeți spre sfârșitul săptămânii. Relaționezi cald cu socrul/soacra și îți consolidezi relațiile cu cei din familie.

Capricorn

Se pare că ești în top la capitolul analiză și observație! Încerci să construiești poduri noi de relaționare, pentru propriile interese, te gândești la proiecte noi. Astrele îți recomandă, însă, să te gândești mai mult la sănătatea ta care s-a cam șubrezit în ultima perioadă. Fă-ți mai mult timp liber, odihnește-te și evită stresul pe cât e posibil. Modul în care îți setezi mintea va avea impact și asupra corpului tău!

Vărsător

E timpul ca tu și persoana iubită să vă așezați și să stați de vorbă despre lucrurile care nu au mers bine în ultima perioadă. Comunicarea vă va ajuta foarte mult, ba chiar puteți ajunge și să construiți ceva împreună, iar aici se are în vedere o mini-afacere de familie. O săptămână benefică pentru renovări și achiziționarea lucrurilor noi, gen mobilier sau electrocasnice.

Pești

În această săptămână îți sunt contraindicate deciziile spontane. Luna nouă îți sugerează că e mai bine să eviți conversațiile ce țin de afacerile pe care încă nu le cunoști bine, dar și cu oamenii în care nu ai încredere, astfel ca să nu te trezești la un moment dat într-o poziție stupidă în fața altora. Nu-ți sunt recomandate acum nici sporturile extreme sau hobby-urile de genul ăsta. Limitează-te la ceva simplu pentru o perioadă.