Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie să muncim la ea.

Și asta nu doar prin a te duce la serviciu, să-ți faci treaba și să iei o pauză la momentul potrivit. Ai nevoie și de atenție, adică de dovada acelei iubiri pe care ți-o poartă bărbatul.

Uneori ai senzația că tu ești de pe Lună, iar el – de pe Marte. Chiar nu te înțelege și nu știe cum să-ți satisfacă un simplu moment de care ai nevoie ca să te simți și tu…iubită.

Ok, putem aborda subiectul comunicării: atunci când ești mai melancolică sau chiar supărată, vrei să fii ascultată, să nu te mai simți copleșită de anumite sentimente sau probleme. În acest caz, bărbatul te ascultă, îți dă crezare și se retrage în vizuina lui.

Dar cum rămâne cu acele simboluri care îți demonstrează cât ești de frumoasă, feminină, apreciată?

Simbolurile sau cadourile, ca să zic așa, îndeplinesc un rol romantic important într-o relație de cuplu. Acestea îți transmit cât ești de specială pentru el. Nu-i așa?

De exemplu, florile. Atunci când un bărbat aduce flori unei femei, acest lucru explică cât este ea de frumoasă și feminină. Florile sunt simbolul iubirii bărbatului. Fie vorba chiar și de mici cadouri neimpresionante sau mărunte, acestea vor dezvălui romantismul și gingășia relației.

Un alt exemplu – bilețelele de dragoste, care îi amintesc femeii cât este de iubită. Nu e nevoie ca el să fie un artist sau un poet, ci doar să o facă: să-ți transmită acel sentiment fundamental printr-un simplu „Mi-e dor de tine…ești cea mai dulce femeie dintre toate!”

O surpriză foarte plăcută ar fi și un simplu apel telefonic în timpul serviciului, cu un simplu „Te iubesc!”

Vorbim de niște lucruri care nu ar trebui să se piardă în timpul unei relații. Or adesea, femeia încetează să se mai simtă iubită tocmai din cauza că bărbatul nu îi mai oferă aceeași atenție. Sau, poate, îi oferă atenție, dar nu de acceași calitate. Calitatea atenției contează!

Lucrurile mărunte au importanță într-o relație și anume, lucrurile mărunte care contează pentru ea, pentru că ea este mult mai sensibilă și romantică. Când un bărbat ignoră aceste mărunțișuri, femeia se simte singură, nebăgată în seamă și ignorată. Dacă bărbații ar conștientiza cât de importante sunt lucrușoarele mărunte pentru femei, ele ar fi mai împlinite.

Am multe prietene care susțin că se jenează să le spună soților despre toate aceste lucruri și îmi pare rău…

Mesaj pentru el:

Fă un efort și amintește-ți ce-i place cel mai mult!

Fii mai atent la dorințele ei și descoperă ce o face cu adevărat fericită acum!

Este mult probabil ca soluția să apară în mintea ta în mod inconștient și să o faci să fie mai fericită.

Nu uita: o femeie adoră să se simtă specială!

Ți-a plăcut articolul? Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori și pe pagina noastră de Facebook. 
Adaugă un comentariu