În ochii tăi ca cerul

Mă văd așa cum sunt:

Senină, visătoare,

Ocrotită de iubirea ce domnește

În Noi.

Dacă iubești un bărbat cu ochi albaștri, cu siguranță te-ai regăsit printre aceste rânduri…

Ochii sunt fereastra inimii. Ei spun totul despre ceea ce trăim, ce dorințe, pasiuni sau tristeți avem. Deci…ce spune albastrul ochilor despre el?

Este un creator. Un bărbat pe cât de calm, pe atât de pasional și demn de a fi în centrul atenției. E plin de putere și energie, orientată exclusiv către creație, spre o râvnă infinită de a excela și de a schimba lumea în bine.

Încă de pe vremuri, bărbatul cu ochi albaștri este considerat a fi purtătorul adevărului absolut. Comunicarea cu el reprezintă o adevărată terapie dătătoare de liniște sufletească și energie pozitivă. Este un bărbat creativ, pentru care nimic nu este imposibil! El vede întreaga lume ca pe un izvor nesecat de realizări și împliniri, oricât de năstrușnice ar fi ideile sale. Și, practic, are mereu dreptate. Nu ai nici o șansă să câștigi într-o dispută cu el, chiar dacă ai senzația că l-ai „doborât”. În subconștientul tău știi că are dreptate.

Este un lider care-și atinge mai tot timpul obiectivele. De aceea, îi place să fie mereu în centrul atenției, mai ales în atenția femeilor. Zic că bărbatul cu ochi albaștri atrage mai mult decât cel cu ochi căprui. De ce? Pentru că este foarte sigur pe el și are acel farmec de a te cuceri prin bunătate sufletească și inteligență. În ochii lui se citește pasiunea, vivacitatea, alintul, inocența. În același timp, îi place să se afle pe un piedestal în fața ta, să fie mereu apreciat și respectat. În pat, este cel mai bun bărbat pe care îl poți avea vreodată, asta dacă ai trecut toate testele lui de masculinitate. E pervers, e minunat!

Atunci când este într-o relație, este ghidat nu numai de sentimente adevărate, ci și de logică. Îi place ca lucrurile să fie făcute corect. De asta, poate fi prea exigent uneori, ceea ce îi poate cauza probleme. Dar le face față cu brio pentru că este de o natură puternică și echilibrată. Este pasionat de sport și adoră competiția.

Îl pot asemăna cu marea: poate avea și stări de agitație, însă extrem de rar, pentru că el este zen în persoană. Ca orice bărbat, poate deveni impulsiv atunci când nu este înțeles, însă bunul simț și logica îl echilibrează emoțional, făcându-l să ia decizii corecte. În același timp, urăște monotonia. De aceea, te poate surprinde cu o mini călătorie sau cu ceva minunat care să te facă să te simți incredibil!

Așadar, ești o norocoasă dacă ai alături un bărbat ca el! Și pentru că este un om responsabil, muncitor, care-și dorește să obțină succesul oricât de dificil ar fi drumul, are nevoie de sprijinul și înțelegerea ta. Da, nu este ușor. Dar iubirea învinge orice! Ești de acord?

Paula

Ți-a plăcut articolul? Citește și Ce spune culoarea ochilor despre tine
Adaugă un comentariu