O modalitate excelentă de a evita privirile curioase o reprezintă ochelarii mari cu lentile întunecate, iar dacă vrei să fii remarcată și să te poziționezi în centrul atenției în vara asta, folosește ochelarii cu rame sau lentile colorate. Una dintre principalele tendințe ale sezonului estival 2018 este modelul monocolor, în care cadrul și culoarea lentilelor sunt de aceeași culoare. Un astfel de accesoriu va completa perfect ținuta ta de vară.

Un alt mod de a integra ochelarii colorați în garderoba de vară este imprimeul. Lăsați culoarea cadrului să se suprapună cu modelul sau croiala hainei. Nu-ți fie frică să combini nuanțele mai dificile: cadrele jad sau gri-albastrui sunt ușor reglabile la nuanțe calme sau sub o imagine monocromă. Acest tip de ochelari se vor potrivi atât la stilul vestimentar „blugi-tricou” cât și la stilul office.

Cei care nu se feresc de nuanțele deschise, vor aprecia cu siguranță paleta de culori gen șofran care poate fi găsită în Chimi, Illesteva și Mango; nuanța de candy roz millenial o vei găsi în Gucci, Stella McCartney și Le Specs; iubitorii de stil clasic își vor regăsi modelele preferate în colecțiile Tom Ford și Color Walker.