Hey fetelor! Gențile care se poartă în sezonul de primăvară-vară a anului 2020 sunt o combinație minunată de confort, stil și tendințe atemporale. Anul ăsta, majoritatea designerilor și-au manifestat simpatia față de rafie, de aceea se recomandă să purtăm gențile găleată în locul celor imense de plajă. Gențile găleată vor deveni tendințe importante ale verii 2020, așa cum au fost văzute la unele emisiuni ale renumiților designeri contemporani.

De asemenea, vor fi remarcate și va crește popularitatea genților „microscopice”, moda cărora a fost stabilită încă în 2017 de Simon Port Jacques. Cromatica genților va fie una adorată de către iubitorii de culori vii și strălucitoare. Așadar, hai să vedem, pe rând, ce modele e bine să ne adăugăm pe lista shopping.

Genți Raffia. Cum am mai spus, alegem formele mai concise, de exemplu gălețile și coșurile rafinate. Acestea vor fi completate cu inserții din piele sau țesătură. Aceste genți sunt casual și foarte elegante, în același timp. 

Genți uriașe, voluminoase. Sezonul primăvară-vară va fi un contrast izbitor, în ciuda genților mici, care nu se cer a fi lăsate deoparte. Designerii acestor genți susțin că cu cât geanta este mai mare, cu atât este mai bine. Este un accesoriu care te va evidenția. 

Genți microscopice. Poșetele mici pe care le atârni la gât, sau gentuțe de seară sub forma unor scoici, la fel și alea de dimensiunea cutiilor de chibrituri – fac parte din perpetua fantezie a caselor de modă. Sunt niște accesorii în care nici rujul nu-ți va încăpea, însă tendința este foarte populară. 

Gențile clutches. Aceste genți, de forma plicurilor, decorate cu piele și țesături și cu un print viu colorat, va deveni o regulă pentru primăvara-vara 2020. Această geantă, datorită formei sale destul de independente, este accesoriul care adaugă caracter și personalitate imaginii tale. 

Genți în culori vii. Aceste genți vor fi cele mai solicitate și cele mai în vogă accesorii. Culorile azurii, virnil, galben, oranjul roșiatic, albastrul de piscină, au fost foarte apreciate la emisiunea Valentino. Acestea sunt gențile ce vor da culoarea stilului tău neutru, poate, sau nuanțelor monotone ale vestimentației tale. La ele poți asorta o eșarfă extrafină, sau o bijuterie mare, de aceeași culoare. Ar fi binevenit un colier sau un inel imens, care să fie pe aceeași undă cu geanta. 

Gențile găleată. Găleata clasică o puteți purta cu încredere tot anul. Însă vara, această formă va fi una foarte în vogă, iar mărcile cu renume nu au întârziat să-și expună modelele la paradele de modă. Sunt niște genți stilate, spațioase, confecționate din piele naturală, cu imprimeuri sau fără. Culorile le vei alege în dependență de stilul adoptat de tine. Dar cele mai frumoase vor fi cele albe și viu colorate. Culorile închise, le poți lăsa pentru sezonul rece. 

Gențile în stil burghez. Chiar dacă acest stil nu a lipsit în sezonul toamnă-iarnă, fiind unul rafinat ai anilor 70, vara anului 2020 va veni cu modele noi ale stilului burghez, decorate cu lanțuri și catarame aurite, în contrast fiind pielea.