În fiecare an moda se schimbă, pentru că așa este ea – un fenomen schimbător. De aceea, pentru a fi în trend, trebuie să urmărești pașii tendințelor. Mai jos vei găsi niște articole vestimentare pe care este timpul să le scoți din garderoba ta și să faci loc altora. 

Colanții strălucitori

Oroarea din inima stiliștilor este acest tip de colanți. Aceștia sunt ucigașii aspectului tău. Ideea de a netezi tonul pielii și a ține de călduț au făcut să atragă atenția trecătorilor și a le trezi reacții diferite și nu dintre cele mai bune. Înlocuiește-i cu colanții clasici, bej, nud, preferabil ca dresurile să fie cele mai subțiri, cel mult 20 den, iar în cazuri chiar excepționale 40 den. Cei mai subțiri sunt în perfectă armonie cu picioarele tale și se combină de minune cu rochiile de seară.

Dacă vorbim de întâlniri de afaceri sau vizite oficiale, optează neapărat pentru tipul de colanți care nu pot genera semne de întrebare și reacții inadecvate. Dacă timpul de afară cere ceva mai călduros, cele de 40 den, 70 den și mai sus, atunci optează pentru culorile mate de negru, grafit sau cafea. Astfel de colanți se potrivesc de minune cu aspectul casual și pantofi cu talie joasă, deci sunt niște opțiuni destul de elegante pentru sezonul de toamnă/iarnă. 

Adidașii cu pană

Pe străzi încă mai vedem adidașii cu pană, care, însă, deja trebuie scoși din dulapul cu încălțări. Când au apărut, acest tip de adidași au cucerit imediat femeile, datorită originalității lor, dar tot atât de repede au și părăsit inimile stiliștilor. Potrivit lor, acești adidași fac piciorul scurt și arată cam ciudat. De aceea, atunci când alegi pantofii trebuie să decizi ce dorești: platforme, tocuri sau adidași? Înlocuitorul acestor adidași, dacă tot nu poți renunța la ei, sunt cei pe platformă groasă și solidă. La fel, poți purta adidașii simpli, sport. Aspectul tău nu va întârzia să arate modern și elegant. 

Rochiile tip palton, jachete.

Aceste rochii cu topul îngust și fusta foarte largă, prinsă la mijloc cu bandă elastică, au fost foarte populare până anii trecuți, după care farmecul lor nu mai captivează pe stiliști, dar nici pe multe fashioniste. Silueta arăta destul de feminin, însă aspectul masiv și greu face să arate cam ridicol, mai atunci când este combinată cu pantofi cu toc înalt. Aceste rochii erau foarte apreciate până în 2019, dar acum poți găsi o alternativă, de pildă rochiile sau paltoanele cu croială clasică și dreaptă. Trebuie să știi că haina, cu cât arată mai minim, cu atât este mai modernă și mai apreciată de către stiliști. 

Te invităm să faci cunoștință cu noile tendințe de paltoane, de unde te poți inspira cu ce ai putea să-ți completezi garderoba pentru sezonul rece.

Sper că ți-a fost util acest articol și vei ține cont de ideile propuse, asta dacă ești o fashionistă înflăcărată sau, cel puțin, încerci și vrei să ții ritmul ultimelor tendințe în materie de modă! Baftă!

Autor: Mira