A rămas atât de puțin până la Crăciun! Revelionul bate și el la ușă, iar tu te gândești ce cadouri să cumperi sau cu ce să te îmbraci la petrecerea corporate.. (deh, suntem femei, e musai să ne gândim la vestimentație!)…

Fie că ai sau nu o idee de îmbrăcăminte pentru petrecere, eu îți vin în ajutor cu câteva idei nemaipomenite care țin pasul cu moda. Așadar, fetelor, Revelion 2020! 

Ce rochițe punem pe noi?

Rochia de catifea

Da! Moda veche e nouă azi! Sunt din nou în trend rochiile de catifea! Poți alege un model mai îndrăzneț, care să-ți contureze silueta, sau rochiile lungi cu decolteu adânc, asortate cu o bijuterie frumoasă. Pentru senzualitate și eleganță optează pentru un negru asortat cu cercei și brățară din cristale. Pentru alte stiluri, poți alege orice nuanță îți dorești, catifeaua nu este capricioasă în alegerea culorii. Nu uita de tocurile înalte, pentru a accentua eleganța și rafinamentul.

Rochia din țesătură metalică

Țesătura metalică nu va întârzia și ea să țină ritmul modei. De aceea, pentru revelion poți opta pentru o rochie lungă cu umeri deschiși, în nuanța argintului. Această culoare se va încadra perfect în atmosfera sărbătorii, întrucât ne amintește de poveștile cu Crăiasa Zăpezilor și multiple imagini cristaline. Este o ținută mai îndrăzneață, dar cu siguranță că vei fi în centru atenției datorită acestei piese, iar aici mă refer la aspectul pozitiv, bineînțeles.

Rochia cu paiete

După cum ai observat, nici un Revelion nu se trece fără un pom împodobit frumos, miros de portocale, șampanie în pahare din cristal și mult sclipici. Și când zic sclipici, mă refer și la rochiile sau bluzițele cu paiete! Aurii, argintii, bronz, negre, verzi, roșii, toate sunt purtate și asortate cu gust, iar atmosfera este și mai plăcută printre aceste minunate ținute.

Orice culoare o poți asorta cu pantofi negri din catifea, cu tocuri. Amintesc că bijuteriile, la aceste ținute, trebuie să fie minimaliste, deoarece arăți deja chique în paietele lucioase. Un inele pe deget sau o pereche de cercei buton, sunt suficiente.

Rochia de mătase

Imaginează-te: în rochie lungă de mătase, cu țesături ușoare, în culori delicate, stil impecabil, niște cerceii lungi, bule de șampanie jucăușe în paharul pe care îl ții delicat în mână…Eu zic că vei întoarce orice priviri și te vei bucura de admirația tuturor! Dacă această imagine ți-a trezit interes, atunci alegerea trebuie să faci o alegere chiar acum! Vei fi atât de senzuală și extraordinară, încât poți deveni nucleul petrecerii de Revelion.

Există multe variante ca să strălucești. Poți fi minunată în tot felul de alegeri, dar, bineînțeles, lucrurile astea țin și de bugetul pe care îl ai pentru ținuta de revelion. Îți poți creea și un stil propriu la un croitor, însă te va costa mult mai scump.

Ține cont de aceste tendințe, culori și sugestii pe care le-am preluat cu drag de la cei mai înflăcărați fashioniștiț/stiliști, adepți ai petrecerilor cu tentă magică. Tot ce contează este să te simți extraordinar în perioada sărbătorilor, să strălucești și să atragi admirație și iubire din partea celor care te înconjoară! 

Cu drag, Mira.