Femeile, în principiu, adoră să aibă garderoba plină de lucruri personale, printre care și câteva genți de calitate. În 2018, pielea naturală este în topul preferințelor fashionistelor, potrivindu-se perfect cu orice ținută!

Indiferent de gusturile tale, de la genți mari sau mici, rucsacuri sau plicuri de seară, clutch-uri elegante, ți-am pregătit cele mai trendy modele de genți, poșete, rucsacuri și plicuri  care fac furori în 2018!

Gențile din piele naturală de forme geometrice

Designerii ne îndeamnă să ne împrospătăm colecția genților cu modele din piele naturală în diferite forme geometrice.

Gențile si rucsacurile în nuanțe

Fie ele cu imprimeuri sau în nuanțe simple, rucsacurile și gențile se poartă în contrast cu ținutele casual, iar poșetele albastre sau bleumarin din piele naturală sau întoarsă, dar și plicurile și gențile bej, crem sau albe, care sunt versatile și merg purtate la orice ținută.

Culorile acestui an pentru acest tip de accesorii sun bordo, galben, mov, gri, verde sau roșu. Pe lângă culori, sunt în vogă și imprimeurile florale.

Stilul clasic

Este și el reinterpretat cu elemente tinere, cum sunt franjurile, care atrag atenția și aduc un strop de prospețime unei ținute mai elegante, în stil office.