Pentru multe doamne și domnișoare, noaptea de Revelion este una la fel de importantă ca și noaptea nunții.

Și pentru că a mai rămas foarte puțin până pășești în 2019, pregătirile în detaliu ce se referă la organizare, dar și alegerea ținutei pentru petrecerea dintre ani, sunt cele mai importante lucruri la care trebuie să te gândești de pe acum!

Conform calendarului chinezesc, anul 2019 este anul Porcului de Pământ, De aceea, în anul care vine vor fi în trend toate nuanțele calde de galben-portocalii: culoarea nisipului, galben pal, galben aprins, lămâie otrăvitoare, dar și culoarea cafelei. Dacă ești adepta stilului clasic, să știi că culorile clasice universale alb și negru vor fi întotdeauna relevante.

De asemenea, ținutele de nuanțe argintii, aurii, platină sau bronz sunt tradiționale pentru sărbătorile de Revelion.

În funcție de locul petrecerii Revelionului, poți alege o rochie elegantă lungă sau o rochie neagră scurtă în stilul „Chanel”. O idee interesantă ar fi și pantalonii largi de lungime medie sau rochiile tricotate.

În acest sezon or fi populare modelele de rochii sau bluze cu imprimeuri, broderii sau paiete. Iar ultimul răcnet îl reprezintă hainele cu un neckline adânc, care dezvăluie curbura grațioasă a spatelui, precum și fustele cu tăieturi lungi asimetrice.

Pentru domnișoarele cu o siluetă de invidiat, cele mai potrivite ținute pentru Revelionul 2019 sunt rochiile de lungime medie, mulate care accentuează perfect liniile corpului. Alegerea acestor rochii este foarte bine venită și în cazul în care vrei să păstrezi vestimentația pentru un cocktail sau alte petreceri.

Pentru doamnele care preferă pantalonii și vor să-și accentueze feminitatea, pot opta pentru salopete clasice care oferă sun look senzual și elegant. Salopeta se poate asorta perfect cu o jachetă clasică și o bluză transparentă extravagantă plus o cravată elegantă în stil de petrecere.

Nu vrei să cheltuiești bani pe o rochie festivă care va sta mai apoi degeaba în dulap? Alege o fusta și o bluză care-ți va fi absolut utilă pe tot parcursul anului. În 2019, vor fi în vogă fustele în stil plisse sau flaut; modele transparente; fuste largi dar și modelul clasic „creion”.

Nu uita și de accesorii! Dacă optezi pentru o ținută mai discretă, fără prea multe culori, nu ezita să o combini cu niște accesorii care să-ți scoată look-ul în evidență.

Petrecere frumoasă!