Uneori te afli în fața unei probleme sau situații complicate.

Spui: „Am pierdut!”

Însă marii filozofi ne învață mereu un lucru: „Privește partea plină a paharului.” Dacă privești jumătatea goală a paharului, probabil consideri că sarcina e prea grea pentru tine și nu o poți rezolva. Ai gânduri pesimiste, apare nemulțumirea,iar o dată cu ea – stresul.

Din fericire, poți neutraliza gândurile negative prin forța pozitivă pe care o ai în interior. Or fiecare din noi o are! E vorba de o forță indestructibilă pe care o posedă atât trupul, cât și spiritul. Tu ești persoana care decide și acționează, prin evitarea proastei dispoziții, a mâniei și a tristeții.

Ideea e să încerci să-ți domini subconștientul.

Cum? Fă un exercițiu:

Gândește-te doar la lucruri plăcute și că acestea se pot produce datorită acțiunilor tale. Gândește că ai abilitatea de a face doar alegeri bune, pentru că doar tu știi ce trăiești și cum poți obține fericirea. Nu spune niciodată „Nu pot!”, ci mai degrabă „Pot face orice cu ajutorul forței pe care o am în interior.” În loc să te gândești la frici și eșecuri, mai bine bazează-te pe speranțe, oportunități și pe bucuriile pe care ți le oferă universul în prezent.

Gândește că sănătatea trupească înseamnă fericire. Iar o minte sănătoasă poate exista doar într-un corp sănătos. Ai grijă de trupul tău și de mintea ta. Dacă suferi de o boală, privește la ea distorsionat. Gândește că există soluții pentru orice. Transformă energia negativă în una pozitivă și scapă de gândurile pesimiste. Puterea gândului te poate ajuta enorm, or ea trasnformă energia universului în realitate.

Nu-ți creea bariere care te opresc din ceea ce poți realiza. Niciodată nu e târziu și nu e imposibil să-ți realizezi visurile! Nu te compara cu alții, ci străduie-te tu însuți să fii cât mai bun, mai competent, mai inteligent. Totodată, ai grijă ce vorbești și cum vorbești, pentru că subconștientul tău percepe în serios literalmente tot ce spui.

Ieși din cercul vicios al gândurilor negative și gândește-te că tu ești unica persoană care poate să le facă să dispară. Trăiește prezentul, trăiește iubirea spirituală și trupească; ține cont și de faptul că o relație intimă îți va aduce fericirea doar atunci când îți va permite cu adevărat să fii tu însuți.

Antrenează-ți zilnic mintea cu aceste gânduri și vei descoperi în tine forța inepuizabilă care îți va oferi oportunități infinite de a trăi fericirea!

Gepostet von Lifeinfo Romania am Dienstag, 5. Juni 2018