Sezonul hibernal își face simțită prezența din ce în ce mai mult. E frig, și totuși fashionistele nu-și pierd dorința de a purta ceva trendy și comod. De aceea, m-am hotărât să-ți povestesc câte ceva despre gecile de iarnă care, asortate cu alte haine din garderobă și cu niște încălțări faine, formează o combinație minunată de sezon!

Și pentru că trăim cei mai interesanți ani din luma modei, zic că poți pune pe tine orice tip de geacă: cu blană, groasă sau subțire, naturală, matlasată sau eco, lungă sau scurtă… Important e să te simți comod în ea, să-ți vină bine și să îndeplinească acele cerințe de protecție împotriva temperaturilor de iarnă.

Gecile eco se bucură de o mare popularitate în sezonul toamnă-iarnă 2019-2020, pentru că sunt foarte ușoare, comode, călduroase și…pe buzunarul oricui! Aceste piese vestimentare sunt extrem de utile atât în oraș, atunci când mergi la facultate sau la serviciu, cât și în vacanțele pe care le petreci la munte sau la țară.

Personal, sunt de părerea că atunci când încerci să faci o alegere printre geci de damă de iarnă, trebuie să iei în considerare următoarele criterii: mărimea, lungimea, modelul, tipul de căptușeală, prețul etc.

Vrei să știi care sunt cele mai trendy geci de damă de iarnă?

Am selectat niște modele pe baza recenziilor multor vizitatori, iar magazinul online jojofashion.ro îți oferă multiple feluri de geci pentru diferite destinații de utilizare în sezonul rece.

Să nu uităm că și materialul din care este croită geaca de iarnă este un lucru foarte important: acesta trebuie să fie impermeabil, adică să nu se ude la primul contact cu ploaia, lapovița sau fulgii de zăpadă.

Mai mult, gecile de damă de iarnă trebuie sa reziste și la vànturile reci din aceasta perioadă a anului. Pentru că nimic nu e mai groaznic decât un crivăț năprasnic, geaca ta trebuie să fie o adevărată sursă de căldură!

Soluția excelentă e să te orientezi pe o geacă lungă matlasată, cu glugă sau chiar o geacă de tip parka, accesorizată cu buzunare și blăniță ecologică. O glugă te apără de umezeală și frig, în plus îți conferă un stil chic de iarnă, extrem de funcțional.

Și nu în ultimul rând, contează mărimea pe care o alegi. Adică, ar trebui să alegi o geacă cu unul sau două numere mai mare decât hainele pe care le porți de obicei toamna și iarna: sacouri sau pulovere groase.

Așadar…

Get dressed to express yourself, get dressed to impress!

Autor: Paula