Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferită! (Coco Chanel)

Sezonul cald vine cu un trend de materiale în vogă: iată care sunt principalele stiluri vestimentare ale sezonului primavară-vară 2018!

Denimul rămâne elementul de bază din garderoba femeilor în 2018. Cine poate renunța la blugii slim sau la jacheta din denim? Pare că acest stil nu se demodează niciodată, iar în acest an designerii vin cu ținute alcătuite în totalitate din piese denim: fuste și geci, blugi evazați și sacouri din denim – împreună formează trendul de bază al sezonului cald din acest an.

Un alt trend din această vară – hainele ușor transparente, din materiale care expun pielea într-un mod elegant și discret. Cu alte cuvinte, rochițele, bluzele și pantalonii ușor transparenți sunt piese care nu pot lipsi din garderoba ta în 2018! La fel, rochiile lungi din satin sau rochițele de tip furou, pot fi purtate în mod comod și elegant peste o cămașă sau tricou de o singură culoare.

Treningurile – le poți purta lejer atât în oraș cât și la plimbare. Poți alege o ținută complet sport pentru un look relaxat și stilat sau poți combina tricouașe cu fuste mini elegante și sandale pe toc. Ca accesorii poți purta rucsace, borsete sau genți mini.